ĐILASOVCI NA TEŠKIM MUKAMA Žena-zmaj im bila pred vratima stranke, ona je noćna mora Marinike Tepić! (VIDEO)

Narodna poslanica SNS Biljana Pantić obratila se javnosti ispred sedišta Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Biljana Pantić je zamolila Mariniku Tepić da odgovori na ključna pitanja koja zanimaju sve građane Srbije.

- To jedna žena koja voli da drži konferencije kada nema suparnike, neka nam sada odgovori na pitanja. Koliko je zaradila od firme Multikom, čiji je vlasnik Dragan Đilas i koliko je vlasnik prihodovao u periodu od 2004. godine do 2012. godine dok je bio na vlasti? Koliko je para dala fudbalskom klubu Dinamo iz Pančeva, tobože, pomažući, dok je bila na vlasti i koliko se puta videla sa narkodilerima, Filipovićem i Đukanovićem i o čemu je razgovarala sa njima? Da li o iseljavanju novinara? Još jedno pitanje... Juče je imala proslavu rođendana njenog gazde. Pa nas zanima šta mu je poklonila i da li je poklon od narkodilera? Da li je po instrukciji mafijaša prebrojavala kokoške u Moroviću ili joj je samo cilj da skriva afere? Da li je istina da se od novca narkodilera okreću jedne novine čiji će urednik biti Veselin Simonović? Ja je opet pozivam na duel i neka odgovori svim građanima Srbije na sva pitanja. Ja nemam problem da se pojavim sa njom na televiziji, bilo na tajkunskim ili nekim drugim, rekla Biljana Pantić Pilja.

Biljana Pantić
Biljana Pantić, Foto: Alo.rs

Pantić govorii o brutalnoj kampanji laži koju vode funkcioneri te stranke, među kojima se najviše ističe Marinika Tepić.

Podsetimo, Pantić je već jednom u javnom sučeljavanju verbalno razbila Đilaosvu perjanicu, a nedavno joj je uputila i javni poziv na TV duel koji je ostao bez odgovora.

Povezane vesti

 • Korisnik: caca
  25/02/2021 - 00:41
  Svaka čast gospođi Biljani! Konačno neko da ućutka Marinku!!!
 • Korisnik: Sandra
  24/02/2021 - 22:54
  Kakva carica i treba da ucutka Tepicku
 • Korisnik: Biljana M
  24/02/2021 - 22:25
  Tako se to radi. Bravo za ovu damu. Sada cemo videti koliko je Tepiceva hrabra da izadje na tv duel sa njom, i da odgovori na postavljena joj pitanja.
 • Korisnik: Ivana
  24/02/2021 - 20:28
  Biljana će zaista očitati lekciju marinku Tepić, neće moći A da bekne.
 • Korisnik: Marija
  24/02/2021 - 20:28
  Šta čeka Marinka, hajde da čujemo šta ima sada da kaže.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi