UDARAJU NA SRBIJU PO MAKEDONSKOM SCENARIJU BIA raskrinkala albansku prevaru!

BIA je demantovala navode o povezanosti sa uhapšenim licima

Bezbednosno informativna agencija BIA
Bezbednosno informativna agencija BIA, Foto: BIA

Laži da su uhapšeni kriminalci plaćene ubice koje su u vezi sa srpskom bezbednosnom agencijom, Priština je pokušala da iskoristi za udar na Srbiju po receptu koji je korišćen u Makedoniji.

BIA je odmah reagovala i demantovala prištinske podmetačine, dok analitičari ocenjuju da je cilj ovakvih podmetačina slabljenje pozicija Beograda u dijalogu sa Prištinom, koji se vodi u Briselu.

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Super tajna akcija CIA u Beogradu! Hilari Klinton poslala špijune!

Naime, u policiji takozvane države Kosovo rekli su im da od četvoro uhapšenih, troje ima veze sa srpskom službom.

- Trojica uhapšenih imaju veze sa BIA i sva trojica su osumnjičeni kao plaćene ubice – rekao je izvor.

EMINA ADROVIĆ (23) U ISTRAŽNOM ZATVORU Slikarka i menadžerka hotela pregazila Miloša i Snežanu, povređena još ne zna da je ostala bez verenika!

BIA je demantovala navode pojedinih medija da su lica koja su uhapšena 18. jula, na teritoriji AP Kosovo i Metohija, imala bilo kakve veze sa Agencijom.

- Mario Milošević, Jovan Pavićević, Strahinja Danković i Laureta Zuba uhapšeni su po nalogu Interpola zbog sumnje da su izvršili teška krivična dela ubistva i otmica na području teritorije Republike Crne Gore. Najoštrije osuđujemo širenje lažnih vesti koje za cilj imaju destabilizaciju i podrivanje bezbednosnog sistema Republike Srbije – navela je BIA u saopštenju.

Zlo dočekalo zlo: Haradinaj i Tači na prištinskom aerodromu
Haradinaj i Tači na prištinskom aerodromu, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj

Sagovornici podsećaju da je istu stvar pokušala da uradi i Makedonija kada su našem diplomati neuspešno pakovali da je špijun koji je pokušao državni udar aprila prošle godine u makedonskoj skupštini.

Bivši operativac DB Božidar Spasić ističe da je rukopis prepoznatljiv jer kako objašnjava, dve službe, kosovska i makedonska, funkcionišu u tandemu.

STRAHOTA Žestoki momak iz Leskovca tri meseca silovao učenicu (13)!

- Tu priču smo gledali u Makedoniji, gde su takođe sarađivale ove službe, prištinska i makedonska. Između njih više nema nikakvih granica, rade kao jedan, jasno je da su u pitanju isti kreatori. Pored toga, oni koji vode tajnu policiju na Kosovu vode i u Makedoniji. Ne treba zaboraviti da na Kosovu ima koliko hoćete stranih agentura, a svoju ispostavu, što je vrlo bitno, ima i albanska tajna služba.

ISTINITE INTIMNE ISPOVESTI Šefica mi je prava kučka, a ovo je priča kako sam završio u njenom međunožju!

Prema njegovim rečima, ova laž plasirana je samo nekoliko dana posle izjave predsednika Srbije da Srbija ne odustaje od istrage o ubistvu Olivera Ivanovića.

Da je u pitanju podmetačina po već viđenom scenariju tvrdi i politički analitičar Dragomir Anđelković, koji kaže da je pozadina ovakvih izmišljotina deo plana da se opstruiše dijalog.

- Oni definitivno pokušavaju sada da nas kompromituju pred završnicu briselskih procesa i da predstave BIA kao organizaciju koja šuruje sa kriminalcima. U pitanju je lažni scenario kompromitovanja državne službe, bez ikakvog osnova – ističe Anđelković.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: Nada
  21/07/2018 - 14:52
  Одмах се зна да нешто лажу да би окаљали Србију! Наши се потруде да то докажу!
 • Korisnik: Ana
  20/07/2018 - 20:09
  Svo četvoro su državljani Crne Gore i enma ju nikakve veze sa BIA .
 • Korisnik: Dana
  20/07/2018 - 20:08
  Svaka laž Prištine izađe na videlo .
 • Korisnik: Nikola
  20/07/2018 - 10:04
  Ovo je očekivano, jer Srbija i BIA neće da dozvole da nas Albanci prevare i da nas povezuju sa kriminalcima.
 • Korisnik: mico
  20/07/2018 - 09:50
  Albanski prevarantski poslovi nisu dorasli našoj BIA.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs