Dragan Đilas
Tanjug/Sava Radovanović
Dragan Đilas

Tanjug/Sava Radovanović

Dragan Đilas, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Komunalna policija je posle jučerašnjih protesta "1 od 5 miliona" kaznila lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa.

Pročitajte još:

 

Đilas je ispred restorana parkirao automobil na pešačkom prelazu, čime je pokazao dokle ide njegova bahatost! Kažnjen je, a automobil je uklonjen.

On se tu nije zaustavio, već je napao naš portal zbog izveštavanja o ovom događaju, te je pokušao da se opere kako automobil sa slike nije njegov.

Dragan Đilas

Printscreen

Dragan Đilas, Foto: Printscreen

Zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić odmah je raskrinkao Đilasove laži.

- Opet Đilas “nisam ja majke mi”, “samo tetki da odnesem lek”, “nije moj auto”... Isto kao kada je oteo deo javne garaže pa pričao da nije i da automobili nisu njegovi nego su se tu “slučajno” stvorili. Bahati Đilas se sinoć dovezao u tom automobilu, seo u restoran preko puta, a da se parkirao na pešačkom prelazu prijavili su ga građani koji žive u Mileševskoj. Kao što ga je mnogo njih, koji su sedeli u okolnim baštama, videli kada je došao. Može Đilas da laže koliko hoće, da misli ako vozi iznajmljeni automobil da niko ne zna da vozi automobil skuplji od prosečnog stana, ali ne može da sakrije da ga Vračarci viđaju u tom automobilu. Zato je bolje da prestane da se bahati što radi od kako je ušao u politiku. O ulicama na Vračaru gde je živeo on i njemu “bliski”, a u koje dok nije bio gradonačelnik nije smeo da uđe pauk ili komunalni policajac neću da pričam. O tome ima dokaza. Treba da ga je sramota kako se ponaša - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.