Boško Obradović
Tanjug / Dragan Kujundžić
Boško Obradović, Predrag Azdejković

Tanjug

Boško Obradović, Predrag Azdejković, Foto: Tanjug

Poznati gej aktivista Predrag Azdejković primetio je da se lider Dveri Boško Obradović, dojučerašnji najbliži saradnik Dragana Đilasa,  skoro pa skroz povukao iz političkog života i da po ceo dan gleda serije. Njega je to, kaže, jako zabrinulo pa je odlučio da se preko našeg lista obrati šefu Dveri rečima „Vrati se, Boško, vrati, ne daj da srce pati!“.

- Zabrinjava me činjenica da se sve više bavi knjigama, stripovima i serijama! Na Tviteru se više ponaša kao kulturni radnik nego političar, pa u poslednje vreme više kritikuje serije nego aktuelni režim! A mene to zabrinjava, jer nisam navikao na tako omekšalog Boška! Šta ako naša deca to vide i ona postanu takva?! - naveo je na početku naš sagovornik, dodajući da mu nadu da će sve ipak biti u redu daje samo izbor serija koji je napravio Obradović.

- Ako pogledate koje serije Boško Obradović prati, videćete da su to sve prave „muške“ serije, kriminal, nasilje, akcija... Tako da mislim da je to privremena politička depresija, te će nam se Boško do proleća oporaviti i vratiti bolji nego ikada! Ako ne, možemo na Tviteru da očekujemo da kači koje cveće je zasadio u bašti, lepog jovu ili lepog glišu! S druge strane, zli i pokvareni jezici kažu da je to Boškova taktika pranja ljotićevske biografije kako bi se predstavio kao političar sa ljudskim likom, te i on gleda serije i čita stripove kao sav normalan svet! Nisam pametan, ne znam kome da verujem - zaključio je gej aktivista.

Boškove "muške" serije

Obradović je na Tviteru objavio top 10 omiljenih serija kojima prekraćuje vreme.

- Završena druga sezona „Vavilon Berlin“. Ova serija je automatski skočila u prvih 10 odgledanih u doba korone. Evo moje top liste: 1. Narkos, 2. Gomora, 3. Pristanište, 4. Afera, 5. Crno ogledalo, 6. Vavilon Berlin, 7. Černobilj, 8. Naslednici, 9. Kosti, i 10. Državni službenik - napisao je on.