Aleksandar Antić
Alo!/Vladimir Marković
Aleksandar Antić

Alo!/Vladimir Marković

Aleksandar Antić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Ministar Aleksandar Antić izjavio je da je Ramuš Haradinaj poslednji čovek na svetu koji ima pravo da kaže bilo šta o načinu na koji predsednik Vučić vodi politiku Srbije. On naglašava da se Haradinaj bavi politikom samo sticajem okolnosti i usled nedostatka dokaza.

Pročitajte još:

 

 

- Da su mehanizmi međunarodne pravde bili efikasni, on bi danas bio daleko i od slobodnog kretanja, a kamoli od šanse da razgovara sa inostranim zvaničnicima. To kako predsednik Vučić vodi politiku Srbije nedostižan je san Ramuša Haradinaja, a njegova nervoza i histerija su iz dana u dan sve veće, jer Srbija nailazi na poštovanje i uvažavanje od najuticajnijih zemalja sveta i njihovih lidera, za razliku od Haradinaja i ljudi koje predstavlja. Ovakvim izjavama samo uspeva da dodatno cementira svoju poziciju marginalca i šarlatana na političkoj sceni, zbog koje ne uživa nikakav međunarodni respekt - navodi Antić i objašnjava da njegovi napadi na predsednika Vučića, poput ovog poslednjeg, neodoljivo podsećaju na rečnik lidera Saveza za Srbiju, Đilasa, Jeremića i Obradovića.

Pročitajte i ovo:

 

- I oni imaju identične primedbe na način na koji predsednik Srbije vodi međunarodne poslove Srbije. Pitanje je samo ko je od koga preuzeo takav rečnik – Haradinaj od vođa Saveza za Srbiju ili beogradska opoziciona trojka od kosovskog političara.