ŠEŠELJ OTKRIO FRAPANTNE PODATKE O KOŠTUNICI Angažovao je Kristijana Golubovića da obavlja njegove prljave poslove! Izdvajao je basnoslovne cifre kako bi ostvario svoj cilj!

Šokantno!

 

Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Dejan Briza

Kristijan Golubović je zapalio Bajrakli džamiju u martu 2004. godine, tokom demonstracija u Beogradu, tvrdi Vojislav Šešelj, lider radikala, objašnjavajući da je ovaj to učinio po nalogu Demokratske stranke Srbije (DSS) DSS, na čijem je čelu tada bio premijer Srbije Vojislav Koštunica.

- Golubović je radio pod dirigentskom palicom Aleksandra Nikitovića, tadašnjeg šefa kabineta Vojislava Koštunice. Sledbenici Vojislava Koštunice, predvođeni Kristijanom, napali su i zapalili džamiju - ispričao je Šešelj.

JEŠĆE SARMU I AJVAR Prva poseta francuskog predsednika nakon 18 godina! Makron će se obratiti građanima Srbije, a lokacija nosi posebnu SIMBOLIKU!

Kristijan Golubović
Kristijan Golubović, Foto: Rajko Ristić/Alo

O Kristijanovoj ulozi svojevremeno je govorio i bivši beogradski muftija Muhamed Jusufspahić, koji je pre dve godine, na godišnjicu paljenja, napisao:

- Nije Kimi palio, već Kristijan.

TAJ ČOVEK JE GENETSKI DŽELAT! Rodić je pola njih doveo na vlast, jedva ostao živ, a sad rešio da sve uništi! Tadić je bio najgori, a šta je tek radio Mlađan Dinkić!

Tada je muftija odbio dodatno da pojasni da li je mislio na Kristijana Golubovića, mada je bilo očigledno na koga je aludirao.

O povezanosti Koštuničinog DSS sa paljenjem džamije spekulisalo se i zbog uloge ministra policije Dragana Jočića, bliskog Koštuničinog saradnika i funkcionera Demokratske stranke Srbije. Tako postoje audio-snimci na kojima Jočić zabranjuje upotrebu sile i odbija da izda naredbu za angažovanje Žandarmerije.

Vojislav Koštunica
Vojislav Koštunica, Foto: Alo / Ognjen Radošević

Podsetimo, beogradska Bajrakli džamija zapaljena je u noći između 17. i 18. marta 2004. godine, u demonstracijama koje su u Beogradu izbile zbog nasilja nad Srbima na Kosovu. Tada je provaljeno u dvorište, razbijeni su prozori i zapaljena zgrada. U neredima, prema objavljenim podacima, do temelja je izgorela i biblioteka sa više od 7.000 knjiga, a iz džamije je ukradeno 50.000 evra. Povređeno je deset policajaca u sukobima sa demonstrantima.

Pre pet godina, Apelacioni sud doneo je konačnu presudu u procesu koji je nazivan suđenjem za paljenje džamije, mada se u stvari sudilo zbog kamenovanja policajaca koji su obezbeđivali Bajrakli džamiju. Tada su donete tri osuđujuće presude, ali za samo paljenje, praktično, niko nikada nije osuđen.

ČARŠAVI, PEŠKIRI, SAPUNI I ŠAMPONI Makron u Beograd dolazi sa 100 ELITNIH LEGIONARA Bez ovih stvari nije želeo da prenoći u Srbiji!

Vojislav Koštunica juče se nije javljao na telefon.

Finansirao Dveri

Vojislav Šešelj juče je za naš list otkrio i da je Vojislav Koštunica dugo finansirao Boška Obradovića, lidera Dveri. Ova organizacija, podsetimo, potiče još iz 1999, kada je osnovan časopis Dveri srpske. Njegovi osnivači potom su oformili i istoimeni pokret.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: stevan
  12/07/2019 - 11:02
  taj covek je bio veliko zlo za ovaj narod on je bio umesan u ubistvo djindjica.
 • Korisnik: Bukefal
  12/07/2019 - 10:09
  Ovaj ništak opet muti vodu !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi