ZASTRAŠUJUĆE Napadnuta porodica predsednika Vučića

Laži opozicije ne prestaju da se nižu

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: EPA/Andrej Cukic

Iako se još uvek nije ni ohladila sada već dokazana laž tajkunskih medija kako je Andrej Vučić, brat predsednika Srbije, nekakav veleposednik, da ima hiljade hektara zemlje u Vojvodini, nove i još gluplje laži stižu iz opozicionih redova.

Nakon samo nekoliko dana od naručenog teksta u tajkunskom nedeljniku i napada na porodicu Aleksandra Vučića, u kom su Andreja Vučića bez ijednog dokaza targetirali i prikazali kao nekakvog glavnog kupca zemljišta, iako ne samo da Andrej Vučić već niko iz familije Vučić nema nijedan ar zemlje u Vojvodini, đilasovci su smislili novu laž.

Naime, aktivisti Dragana Đilasa sada su izmislili da je Andrej Vučić kupio lanac pekara "Hleb i kifle" za, ni manje ni više, nego 2 miliona evra?!
Iz izvora bliskih Andreju Vučiću saznali smo da on ne samo što nema nikakve veze sa kupovinom, prodajom, ili bilo čime u vezi sa lancem pekara "Hleb i kifle", on u životu čak nije ušao u bilo koju pekaru pomenutog lanca.

Dok čekamo novu laž u vezi sa porodicom Aleksandra Vučića pogledajte neverovatne laži Đilasovih aktivista na društvenim mrežama:

Povezane vesti

 • Korisnik: Milivoj
  02/10/2020 - 08:02
  Samo propala opozicija je u stanju da smislja ovake lazi. Sramota treba da ih je. Nadlezni organi bi trebalo da reaguju sto pre.
 • Korisnik: Ris
  01/10/2020 - 22:32
  Ko jos veruje opoziciji?
 • Korisnik: Tanja
  01/10/2020 - 21:18
  Sve te lazi izmislja opozicija.
 • Korisnik: miki
  01/10/2020 - 20:49
  Neka prestanu, sa lažima o Vučiću i njegovoj porodici.
 • Korisnik: Djura
  01/10/2020 - 20:07
  Da nije slucajno opet izgubio licnu kartu
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi