STIGAO ODGOVOR SRBIJE! Brnabić o odluci Crne Gore da zatvori granicu za Srbe: Oni neće moći da uđu!

Srbija neće zatvarati granice za crnogorske građane, kao što je to uradila Podgorica za građane Srbije, ali će biti zatvorena za crnogorske mafijaše i kriminalne klanove, poručila je večeras prmijerka Ana Brnabić, povodom odluke Crne Gore da za građane Srbije ne otvori granicu 1. juna.

Ana Brnabić
Ana Brnabić, Foto: Printscreen

Srbija, kaže premijerka, neće uvoditi recipročne mere, ali je istakla da naši građani ne bi trebalo da idu tamo gde su nepoželjni.

Ona je za tv Pink rekla da su naši građani sada mogli da vide da su nepoželjni u Crnoj Gori, jer mi, kako je istakla, nismo lagali da ljudi umiru od gripa ili zapaljenja pluća, a ne od korona virusa.

"Nastavićemo i dalje da se ponasamo odgovorno i ozbiljno prema našim građanima i da uvek govorimo istinu", rekla je premijerka, iako, kako je dodala, pravi razlog za odluku Crne Gore da otvori granice za niz zemalja, ali ne i za Srbiju nije u epidemiji korona virusa i broju zaraženih.

Podgorica, Bogojavljenje
Podgorica, Bogojavljenje, Foto: Youtube/Printscreen

Srbija, međutim, neće odgovorati recipročnim merama prema crnogorskim građanima.

"Nećemo sprečavati običnim crnogorskim građanima da posete Srbiju, ali hoćemo još snažnije i još oštrije sporečavati ulazak crnogorskih kriminalaca i mafijaških klanova iz Crne Gore koji su decenijama ubijali po Srbiji i terorisali naše građane", rekla je Brnabić.

Ona je istakla da u borbi protiv kriminalaca iz Crne Gore nećemo imati milosti.

"Ovakav odnos crnogorskog premijera poslao je jasnu poruku građanima. Zamolila bih da građani što duže i u većem broju ostaju u našoj Srbiji i da ako negde moraju da odu ne idu tamo gde su građani Srbije nepoželjni", poručila je premijerka.

Povezane vesti

 • Korisnik: Bane
  26/05/2020 - 08:13
  Znači za sve podanike mila-debila?
 • Korisnik: gogi
  26/05/2020 - 07:30
  Treba ostaviti granice slobodne za prelaz ,samo i dalje ostaviti karantin od 14 dana koji dolaze iz Crne Gore za sve građane iz svih drzava.To bi trebala i Republika Srbska isto uvesti, pa da vidimo ko će im doci i kako
 • Korisnik: ja
  25/05/2020 - 23:34
  To anci svo zlo su nam doneli
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi