Ana Brnabić
Printscreen
Ana Brnabić

Printscreen

Ana Brnabić, Foto: Printscreen

Srbija, kaže premijerka, neće uvoditi recipročne mere, ali je istakla da naši građani ne bi trebalo da idu tamo gde su nepoželjni.

"Nastavićemo i dalje da se ponasamo odgovorno i ozbiljno prema našim građanima i da uvek govorimo istinu", rekla je premijerka, iako, kako je dodala, pravi razlog za odluku Crne Gore da otvori granice za niz zemalja, ali ne i za Srbiju nije u epidemiji korona virusa i broju zaraženih.

Podgorica, Bogojavljenje

Youtube/Printscreen

Podgorica, Bogojavljenje, Foto: Youtube/Printscreen

Srbija, međutim, neće odgovorati recipročnim merama prema crnogorskim građanima.

"Nećemo sprečavati običnim crnogorskim građanima da posete Srbiju, ali hoćemo još snažnije i još oštrije sporečavati ulazak crnogorskih kriminalaca i mafijaških klanova iz Crne Gore koji su decenijama ubijali po Srbiji i terorisali naše građane", rekla je Brnabić.

Ona je istakla da u borbi protiv kriminalaca iz Crne Gore nećemo imati milosti.

"Ovakav odnos crnogorskog premijera poslao je jasnu poruku građanima. Zamolila bih da građani što duže i u većem broju ostaju u našoj Srbiji i da ako negde moraju da odu ne idu tamo gde su građani Srbije nepoželjni", poručila je premijerka.

Komentari (3)

ja

25.05.2020 23:34

To anci svo zlo su nam doneli

gogi

26.05.2020 07:30

Treba ostaviti granice slobodne za prelaz ,samo i dalje ostaviti karantin od 14 dana koji dolaze iz Crne Gore za sve građane iz svih drzava.To bi trebala i Republika Srbska isto uvesti, pa da vidimo ko će im doci i kako

Bane

26.05.2020 08:13

Znači za sve podanike mila-debila?