Ana Brnabić, Johanes Han
Tanjug/Sava Radovanović
Ana Brnabić, Johanes Han, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Jedan od lidera Saveza za Srbiju, Boško Obradović, pokušao je da uvredi premijerku Srbije Anu Brnabić međutim, komentar je ubrzo dobio odgovor koji je mnoge nasmejao.

PROČITAJ JOŠ:

Najpre je Obradović ostavio uvredljiv komentar o Ani Brnabić, na svom Tviter profilu.

- Ana Brnabić ima potencijal da postane odvratnija (u moralnom, ne u fizičkom smislu) od Aleksandra Vučića. AV je dobio svog ženskog dvojnika. Njih dvoje kao da su menjali pol: ona je više muškarac, on je više žena. Ovi ljudi misle da mogu šta i dokle hoće. Njihov pad biće strmoglav! - napisao je Obradović.

Ali ubrzo je usledio odgovor kakvom se nije nadao. Sa stilom.

Prognoza za naredne dane je užasna! Prvo ćemo se kuvati, a onda nas čeka još veće mučenje!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 29.08.2019. 15:12 Prema vremenskoj prognozi RHMZ-a, danas nas na teritoriji Srbije očekuje pravi letnji dan. Foto: Tanjug/Zoran Zestic * Prema prognozama meteorologa, pravo tropsko vreme zadržaće se do kraja ove nedelje * Od sledeće sledi nagli pad temperature * Biće svežije za 7 do 10 stepeni Celzijusa, sa mestimičnim pljuskovima i grmljavinom, a ponegde je moguća i nepogoda Četvrtak nam donosi sunčano i toplo vreme uz jugoistočni slab i umeren vetar.

- Vidim da je moja "muževnost" dosta uznemirila Boška Obradovića. Izgleda da sam rekla nešto što je povredilo nežna osećanja ovog delikatnog cveta koji začuđujuće mnogo pažnje posvećuje fizičkom izgledu Aleksandra Vučića i modnom stilu Siniše Malog. Podrška! - napisala je.

BONUS VIDEO: