NA OBODIMA PIROTSKOG OKRUGA LEŽE NJENI KORENI Anu Brnabić i njenu majku Ružicu smo zatekli na mestu do kog je teško doći, a onda nam je premijerka otkrila detalj nepoznat javnosti

Emotivna poseta premijerke Brnabić rodnom mestu njene bake

Ana Brnabić; Babušnica
Ana Brnabić sa majkom Ruzicom, Babušnica, Foto: Alo/Nenad Vujanović

Premijerka Srbije posetila je juče Babušnicu u okviru predizborne kampanje.

Ana Brnabić je po ko zna koji put istakla lepotu prirode koju poseduje naša zemlja, ali i skrenula pažnju na to koliko je važno da čuvamo svoju zemlju.

Nakon obilaska crkve Svete Petke u Babušnici, premijerka se sa ekipom portala Alo.rs uputila ka mestu koje je od velikog emotivnog značaja, kako za nju, tako i za njenu majku.

Temelj starog ognjišta na obodima pirotskog okruga svedoči o njenim korenima, kao i ljubavi njene bake i deke.

Ono što je našoj ekipi "zapalo za oko" jeste neverovatna sličnost Ane i njene majke Ružice Brnabić!

Tokom razgovora sa premijerkom i njenom majkom bili smo slobodni da konstatujemo koliko je primetna sličnost između majke i ćerke, koja se ogleda u gestikulaciji, osmehu, ali i njihovoj prizemnosti i pristupačnosti u razgovoru.

Premijerka i njena majka Ružica bile su dostupne za svakog ko je poželeo da se rukuje sa njima.

Obe su pokazale otvorenost koja je meštanima dala prostor za razgovor, ali i slobodu da svoje probleme podele sa premijerkom koja ih je pažljivo saslušala.

Ekipa portala Alo.rs imala je jedinstvenu priliku da uradi ekskluzivni intervju sa premijerkom u rodnom mestu njene bake i deke, kao i da obiđe sva mesta koja su njenoj porodici sa majčine strane od velikog emotivnog značaja.

"Po prvi put sam ovde, temelji ove kuće za mene i moju porodicu imaju veliki emotivni značaj." - bila je iskrena premijerka. 

Ana Brnabić; Babušnica
Temelj starog ognjista stare porodične kuće Foto: Alo.rs/Nenad Vujanović

U kratkom snimku ispod pogledajte u kakvom smo ambijentu proveli vreme sa Anom Brnabić, ali i deo celokupnog intervjua koji smo vam pripremili sa premijerkom.

Ceo intervju svi naši čitaoci moći će da pogledaju na Jutjub kanalu Alo.rs u toku sledeće nedelje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi