Ana Brnabić
Printscreen
Ana Brnabić

Printscreen

Ana Brnabić, Foto: Printscreen

Ona je gostujući na televiziji Pink, nakon "izjava pripadnika bivšeg režima da su nemiri na ulicama alternativa dijalogu", ocenila da je to odraz da su izgubili živce, te poručila da "to ne može i neće proći".

- Oni ne mogu zbog svoje frustracije da stanu na put napretku i progresu Srbije. S druge strane katastrofa je videti da se napadi na porodicu Aleksandra Vučića, a posebno njegovog starijeg sina nastavljaju - rekla je premijerka.

Dodala je i da se napadi na Vučićevu porodicu dešavaju bez obzira na to koliko se govorilo da porodice to nisu zaslužile i da to nije legitiman vid političke borbe.

- Oni i dalje nastavljaju sa napadima. Ti napadi su izuzetno opasni, jer ponovo predsednikovog sina dovode u vezu sa klanovima, mafijom i kriminalom sa kojim on apsolutno nema niikakve veze - navela je premijerka.

Istakla je i da su ovakvi napadi veoma opasni.

- Ti napadi su izuzetno opasni, zato što oni ponovo Vučićevog sina dovode u vezu sa nekim klanovima, nekom mafijom sa kojima on apsolutno nema nikakve veze, i to su konstrukcije u njihovim mozgovima koje ozbiljan čovek ne može da objasni - ocenila je Brnabić i pozvala bezbednosne službe da otvore četvore oči.

- Mi smo u jeku borbe protiv organizovanog kiminala, zadali smo mu najozbiljniji udarac od 2013. godine, nismo dozvolili da bude ubijen ni predsednik, ni premijer, ni bilo ko iz državnog vrha, ali oni dovode u pitanje stabilnost države tako što targetiraju Danila Vučića - istakla je Brnabić.

Dodala je da joj je jako žao što Danilo kroz to prolazi samo zato što mu je otac uspešan.

Pročitajte još:

Komentari (2)

Olivera

27.02.2021 09:42

Nije neobično kad čovek tako odreaguje na nepravdu.

Jana

27.02.2021 09:45

Greota je da bilo koje dete prolazi kroz golgotu kroz koju prolazi Danilo.