NOVA RUNDA VAŠINGTONA I MOSKVE NA BALKANU Amerikanci spremaju kumanovski scenario za RS!

Muhamed Krasnići, ili komandant Mališeva, pre nekoliko dana je otkrio da je njegova teroristička grupa koja je zapalila Kumanovo 2015. bila organizovana od SAD „kako bi se zaustavio ruski uticaj u Makedoniji”.

Islamisti
Islamisti, Foto: Profimedia

Sada, tri godine kasnije, Rusija i SAD nastavljaju da odmeravaju snage na Balkanu, na red je došla BiH, tačnije Republika Srpska, a dr Jelena Vukoičić smatra da je moguće da se ponovi „makedonski scenario”.

UPOZORENJE! Očekuju nas žestoke padavine i OPASNO NEVREME, a noć donosi OBILNE PLJUSKOVE I GRMLJAVINU!

- Apsolutno je moguće, s obzirom na to da su Amerikanci spremni na sve kako Dodik ne bi pobedio na izborima, pa je tako moguće i da u RS vidimo scenario kakav je bio u Kumanovu 2015. Kada već političkim putem ne mogu da obore Dodika, onda nikoga ne bi trebalo da čude što su spremni i da pomoću oružja postave vlast kakva im odgovara. Nakon Crne Gore i Makedonije, plašim se da je na red došla i Republika Srpska - navodi dr Jelena Vukoičić.

OLAKŠANJE! Nevreme nije ugrozilo Hilandar, NEBO POŠTEDELO SRPSKU SVETINJU!

Analitičar Dragomir Anđelković smatra da zapadni centri moći po svaku cenu žele da obore Dodika, pa su u tu svrhu spremni i da ponove ono što se dešavalo u Makedoniji.

PREŽIVELI HAOS Evo u kakvoj se situaciji nalaze SRBI koji su se zadesili u Grčkoj tokom ŽESTOKOG NEVREMENA

- Zapad sprema razne prljave scenarije u RS, jer im se Dodik pokazao kao ozbiljna prepreka. Verovatno bi neki kumanovski scenario iskoristili u cilju provokacije kako bi se NATO umešao i intervenisao, a onda se nametnula vlast koju onu žele.

PROČITAJTE ŠTA SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.

 • Korisnik: slađa
  27/06/2018 - 20:53
  Ako žele III svetski rat, nakon čega ne bi bilo ni Balkana, a ni dobrog dela sveta, neka čačkaju. Dejtonski sporazum se mora poštovati, kao i istorija i demokratsko pravo da se građani BiH izjasne slobodno na izborima. Pa i u Republici Srpskoj.
  • NIKOLA @slađa
   28/06/2018 - 16:30
   Ameri i hoce rat protiv islama i na zapadu ne samo kod nas prvo su ih pustili kao migrante a sad hriscani pomozite da ih zatamanimo. Surova politika amera i zapada.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs