SNS Šabac
Alo
SNS Šabac

Alo

SNS Šabac, Foto: Alo

Na sastanku održanom 14.09.2020. godine u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke razgovaralo se o mogućoj koaliciji u Šapcu i usklađivanju izbornih programa u interesu građana.

Tokom susreta, koji je protekao u konstruktivnoj atmosferi, nije bilo reči o raspodeli vlasti niti imenovanjima, već se govorilo isključivo o stvaranju što povoljnijih uslova za ekonomski razvoj grada, proceni potencijala za ulaganja, privlačenju domaćih i stranih investitora, razvoju prigradskih i seoskih područja, kao i predlozima za sprovođenje socijalne i zdravstvene politike. Posebno ističemo da će jedan od glavnih prioriteta nove vlasti biti stvaranje uslova i motivisanje mladih da ostanu u Šapcu i tu grade svoju budućnost.

SNS Šabac

Alo

SNS Šabac, Foto: Alo

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac ističe da je potencijal za razgovore sa predstavnicima Zapadne Srbije prepoznat u činjenici da je Zapadna Srbija priznala rezultate ponovljenih izbora u Šapcu što je ocenjeno kao politički korektno. 

Iako je dogovorom Srpske napredne stranke i Zapadne Srbije o programskim ciljevima promovisana nova skupštinska većina, otvoreno pozivamo i sve ostale izabrane predstavnike građana, pre svega predstavnike manjina, koji čine deo novog skupštinskog saziva, da nam se pridruže.

Verujemo da nam je svima u interesu dugoročna politička stabilnost i okupljanje oko zajedničkog programa za bolju budućnost svih Šapčana.

PROČITAJTE JOŠ: