Darko Glišić
Printscreen
Darko Glišić

Printscreen

Darko Glišić, Foto: Printscreen

Glišić je na osnovu obrađenih 22 od 27 biračkih mesta na kojima su ponovljeni lokalni izbori kazao da su trendovi takvi da će u odnosu na izbore koji su održani 21. juna SNS dobiti 500 glasova više, a lista “Šabac je naš” odlazećeg gradonačlenika Nebojše Zelenovića oko 1.000 manje.

On je dodao da su uslovi bili takvi da nisu dostojni bilo kakvih izbora, kao i da su se pravila menjala, te da su vršeni pritisci na njihove članove.

Prema Glišićevim rečima, SNS je na 22 biračka mesta osvojila 21. juna 46,2 odsto glasova, a sada 52 odsto, dok je Zelenovićeva lista tada imala 28,85 odsto, a sada ima 26,5 odsto.

- Trendovi su takvi da će SNS sačuvati svojih 37 mandata, možda osvoji jedan ili dva više. Nema dileme SNS je pobednik ovih izbora - poručio je Glišić.

Očekuje da, kako kaže, “njihova Gradska izborna komisija”, iako je “pronađen izborni materijal u autu Nebojše Zelenovića”, poništiti glasanje na svih 27 biračkih mesta, kao što su poništli sa svih 100 u junu, ali je poručio da će koliko god puta da SNS ide na izbore, sve ubedljivije pobeđivati.

PROČITAJTE JOŠ: