FABRIKA LAŽI - N1 NASTAVLJA DA PLASIRA NEISTINE Odbili da emituju spotove SNS, pa optužili Vučića da traži od njih da krše zakon! (FOTO)

Nastavlja se antikampanja za Aleksandra Vučića

N1 cenovnik, Foto: Printscreen

Televizije N1 i Nova S poslale su ponude Srpskoj naprednoj stranci sa terminima i cenovnicima reklamiranja na njihovim programima, a kada su iz ove stranke prihvatili uslove, ipak su odbijeni pod izgovorom da bi emitovanje predizbornih spotova u traženom vremenu i trajanju bilo "kršenje zakona". Član Predsedništva SNS Vladanka Malović objavila je na društvenoj mreži Tviter dokaz da su sadašnje tvrdnje koje stižu sa tih televizija neistine

"Džabe nam i što smo hteli da platimo zato što bismo time ugrozili programsku šemu jer u programskoj šemi valjda mora da bude 24/7 antikampanja za Aleksandra Vučića. Nisu im pare važne, para izgleda da imaju dovoljno", rekao je Aleksandar Vučić.

Vučić Prva
Vučić Prva, Foto: Printscreen

Sa N1 su rekli:

"Uredništvo televizije N1 odgovara da prema novim izmenama važećih propisa iz oblasti oglašavanja nije dozvoljeno emitovanje plaćenog termina programa, nego samo pojedinačnih političkih oglasnih poruka u oglasnom bloku čija je dužina zakonom utvrđena. S obzirom na to da bismo prekršili Zakon o oglašavanju, što ni vi ni mi ne želimo, jedino čega se možemo držati su reklamni blokovi i regularno oglašavanje"

Navodno se boje da će prekršiti zakon, a zbog čega su onda SNS-u poslali cenovnik, pogledajte:

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Marija
  07/06/2020 - 09:37
  Treba kao i Putin,najuriti sve strane plaćenike.
 • Korisnik: Jana
  07/06/2020 - 08:59
  Predstavljaju se kao objektivna televizija koja se bori za slobodu medija, a jedino čime se bave je širenje neistina i trovanje ljudi lažima.
 • Korisnik: Daliborka
  07/06/2020 - 07:48
  To što opozicija sprečava emito9vanje spotova SNS nema ama baš nikakve veze sa realnošću, jer oni su to itekako radili dok su bili na vlasti. Nisu svesni da će to samo kod naroda biti osuđeno jer su deca budućnost svake države, da će svoj poverenje dati SNS u još većem broju glasova na izborima.
 • Korisnik: Hana
  07/06/2020 - 07:10
  Ljubomorni su na našeg predsednika.
 • Korisnik: Jasmina Matović
  07/06/2020 - 06:11
  Šta reći. Mogu oni sve da rade protiv Aleksandra Vučića ali narod je taj koji odlučuje na izborima. Zato svoj glas dajem boljoj budućnosti naše zemlje i naše dece a to je lista za našu decu Aleksandar Vučić koji gradi i modernizuje Srbiju a ne listi koja uništava ugled Srbije kako u svojoj zemlji tako i van nje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi