Ivan Ivanović
Screenshoot Youtube
Ivan Ivanović

Screenshoot Youtube

Ivan Ivanović, Foto: Screenshoot Youtube

Vesićevo obraćanje na društvenim mrežama prenosimo u celosti:

Obriši suze mala moja

"Nisi ti špijun. Za to se završavaju škole, a ti nijednu školu nisi u stanju da završiš. Ti si uličar i tajkunska pudlica. Pudlica koja za pare ide sa televizije na televiziju i radi za gazdu. I koja u svakom ugovoru ima da tvoj gazda odlučuje koje goste smeš da pozoveš. Ali o tome ćemo narednih dana, pudlice. Tako je bilo sa Grkom. Tako je i danas sa Đilasom i Šolakom.

Goran Vesić

Goran Vesić

Goran Vesić, Foto: Goran Vesić

Špijuni rade tajno i bez pompe, a ti otvoreno promovišeš interese Hrvatske u Srbiji. Za to što radiš imaju Crnogorci adekvatan izraz. Oni za takve kao ti kažu JADO. Mi kažemo BEDA. To što voliš Hrvatsku više od zemlje u kojoj zarađuješ pare, to što promovišeš njihove interese ovde, što odmaraš u hrvatskom stanu u Rovinju dok Srbi tuguju zbog Oluje, to što Mesiću poklanjaš maketu traktora u svojoj emisiji koji je simbol srpskog progona to je tvoja odluka. Da potvrdiš da si ono što si uvek bio. Ljudska beda i nepismeni prostak.

Кo ne veruje meni neka pita tvoje kumove od kojih je jedan Ivan Zeljković kako si im ukrao emisiju koju sada vodiš. Кada si bio u stanju da izdaš i prevariš kuma koji te je doveo sa ulice i omogućio ti da prvi put u životu zaradiš neki dinar zašto ne bi bio u stanju da to uradiš sa svojom zemljom?
Dakle, nisi ti špijun. Nedostižno je to zvanje za tebe. Ti si samo ljudska beda i pudlica medijskih tajkuna."

Goran Vesić

Printscreen

Goran Vesić, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Vesna

19.09.2020 16:26

Svaka cast Vesicu sto je preduzeo konkretne mere protiv Ivana Ivanovica.

Ljubiša

19.09.2020 16:55

Ljudi, pa Hrvatice dolaze u Bgd. na provod i u krevet, a ovakvi Ivani Ivanivići idu Hrvatima u provod i u krevet. To je razmena dobara, mi njima Ivanoviće, oni nama Hrvatice.

Neko

19.09.2020 23:53

@Ljubiša - Idu i Srpkinje u provod na more, a od ovog Vesića nema veće alapače

maks

20.09.2020 16:08

Bijedo jadna i nepismena. HR je puna "lepotica" koje dolaze se udaju i ostanu u HR- Poznate su pod imenom "laka konjica". Inače, ako malo pogledaš oko sebe, primjetit češ puno male plavooke djece svijetle (ne turske) puti. Po željama vaših "lepotica" koje žele da im djeca budu bijeli europljani a ne turci, mi im "pomažemo" u tome. I to je super za vas. S vremenom više nečete biti turci i postat čete "Hrvati". A to je ionako ono o čemu neprekidno sanjate. Kako ono ti reče..."razmjena dobara".