MARKOVIĆ JOJ ŽESTOKO ODBRUSIO "Aleksandri Jerkov nisu smetali privatni univerziteti dok je bila na vlasti i što su Tadić i Jeremić držali predavanja na Megatrendu"

Licemerno ponašanje Aleksandre Jerkov.

Aleksandar Marković
Aleksandar Marković, Foto: Alo.rs

Član Glavnog odbora SNS Aleksandar Marković, ocenio je danas kao licemerno to što poslanica DS Aleksandra Jerkov izražava navodnu brigu za zapošljavanje studenata, dok su, kako kaže, njeni šefovi razorili Srbiju.

- Jerkov se odlučila da potpomogne ideološkom saborcu iz Saveza zvanom Boško Obradović i reciklira njegove izmišljotine o Nebojši Stefanoviću - naveo je Marković, saopštila je SNS.

Aleksandra Jerkov
Aleksandra Jerkov, Foto: Alo.rs/Rajko Ristić

On je podsetio da je fakultet još letos izneo u javnost svu dokumentaciju o studiranju i diplomiranju Stefanovića, koje je bilo u skladu sa svim zakonima, istim onim koji su važili za hiljade drugih studenata i nadasve dokumentaciju o diplomiranju u vreme kada je taj isti Stefanović bio opozicija, a uslove studiranja i zakone donosili i na vlasti bili upravo saborci Aleksandre Jerkov.

- Nisu Aleksandri Jerkov smetali privatni univerziteti dok je bila na vlasti, tada joj nije smetalo što su joj i Boris Tadić i Vuk Jeremić držali predavanja na "Megatrendu", tada nije izmišljala lažnu brigu o zapošljavanju budućih studenata kao danas. A podsećanja radi, taj fakultet je za tri decenije postojanja završilo preko 30.000 studenata - istakao je Marković.

Aleksandar Marković SNS, Sajam Medija
Aleksandar Marković SNS, Sajam Medija, Foto: Dejan Briza/Alo

On ocenjuje da Aleksandri Jerkov ne smeta da pokušava da obmanjuje javnost reciklirajući lažnu aferu, već demantovanu dokumentima, i da izbegne da odgovori zašto se o bilo čijem zapošljavanju u Srbiji nije brinula dok je bila na vlasti zajedno sa Ðilasom, Jeremićem i ostalima, i imala priliku da pokaže kako se rešavaju problemi građana.

Jerkov je ranije danas izrazila bojazan da bi studenti sa privatnih fakulteta mogli da imaju probleme prilikom zapošljavanja zbog sumnje u kvalitet tog obrazovanja.

Povezane vesti

 • Korisnik: ana
  08/12/2019 - 22:10
  Opozicija zeli da se svakodnevno pojavljuje u medijima a posto nemaju nista pametno da kazu onda iznose lazne informacije.
 • Korisnik: Deki
  08/12/2019 - 21:54
  То су изгледа заборавили!
 • Korisnik: Deki
  08/12/2019 - 21:54
  То су изгледа заборавили!
 • Korisnik: Deki
  08/12/2019 - 21:54
  То су изгледа заборавили!
 • Korisnik: sa
  08/12/2019 - 21:38
  Jerkov bolje da cuti jer je DS narodu dojadio kako je ojadio ovaj narod dok su bili na vlasti
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi