Marinika Tepić i Dragan Đilas
Alo / M. Jošida
Marinika Tepić i Dragan Đilas

Alo / M. Jošida

Marinika Tepić i Dragan Đilas, Foto: Alo / M. Jošida

On je tako prokomentarisao to što Marinika Tepić, pulenka Dragana Đilasa, danima niti želi da poseti Vojnu ustanovu „Morović“, u kojoj se gaje koke nosilje, a koju je ona proglasila za narko-plantažu, niti želi da zbog te gnusne laži uputi izvinjenje Vojsci Srbije.

Aleksandar Vulin

Alo!/ Rajko Ristić

Aleksandar Vulin, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

- Kokoške čekaju posetu, a Vojska Srbije izvinjenje. Kokoške će već nekako izdržati bez Marinikine posete, ali tužilaštvo bi moralo da proveri čime su još, osim mržnjom, motivisani i pokrenuti napadi na Vojsku Srbije - kazao je on i dodao da je Tepićeva i te kako važna u Savezu za Srbiju.

Marinika Tepić

Tanjug

Marinika Tepić, Foto: Tanjug

- Oni koji joj daju gluposti koje treba da izgovori znaju da je u pitanju laž i da tako Mariniku ismevaju i u potpunosti troše njenu bilo kakvu političku vrednost, ali važno je stalno napadati Vojsku Srbije, pa da se bar malo naruši njen besprekoran ugled. Ipak, ne treba pomisliti da Marinika nije važna u SZS-u. Veoma je važna, jer teško je naći nekog ko bi bio spreman da izgovori svaku laž i glupost kao što je spremna Marinika - zaključio je ministar vojni.