Vučić
print screen
Vučić

print screen

Vučić, Foto: print screen

- Loše je da unosite atmosferu linča, pretnji. Ako je neko izgovarao zaista da treba pobiti decu, a kada gledam ko ih izgovara... Ne brinite, neće oni to uraditi. Ne zbog pravnog poretka i države koja neće dozvoliti ubijanje građana, već jer se govori o ljudima koji nemaju dovoljno hrabrosti da pokušaju bilo šta. I te koje pominjete, šta će da urade? Država neće dozvoliti da to toga dođe. Trudili smo se i u vreme vanrednog stanja da ne reagujemo na provokacije, da pustimo sve te političke provokacije. Setimo se da nama nekada nisu davali da prošetamo ni Takovskom ulicom, kada smo bili u opoziciji.Odlukom tadašnjeg režima ubijen je Ranko Panić.

Odgovaraće se radom i programom na sve dosadašnje uvrede.

- Imamo tolerantan stav, odnos prema svima, makar i posle svih uvreda. Čuo sam od tih koji kukaju: Vučiću lud si, kreten! Okej, neću da kukam, trudiću se da odgovorim radom, planom, programima i dobrom energijom, a drugo nešto da pričam, ne mogu i neću da odgovorim uvredama.

Predsednik apeluje na to da se na provokacije ne odgovara isti način.

- Mislim da je važno da utičemo na to da se, iako tu nije Srbija podeljena na 50-50, 60-40, 70-30. Svaka strast u društvu, dobro je, da se stiša. Želim da zamolim ove koji se suportstavljaju njihovoj agresivnosti da to ne rade. Ukupno u svemu tome ne učestvuje pet ili šest odsto ljudi, sveukupno sa obe strane. Ostali građani žele da imaju mir, da im deca mirno spavaju. Zato apelujem, ako ne mogu na ove druge, za koje verujem da su mirniji i pristojniji, da ne odgovaraju na ovaj način.

Komentari (1)

voja

04.05.2020 20:03

nemogu da verujem da vlada republike srbije nemoze da usvoji neki zakon i zastiti politicarske porodice od svih zlih namera a najvise spomenjanje i pretnja javno u novinama i putem interneta ,porodice a naravno deca nikada se nebi trebalo spominjati,da se to desi u nemackoj,francuskoj,italiji pa najmanju kaznu bi zatvora sluzio od 5 godina