SNS PRAVI OGROMNU ČISTKU Ovi političari više nisu poželjni u njihovim redovima

Stranka neće gledati kroz prste nijednom funkcioneru

SNS slavlje
SNS slavlje, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Srpska napredna stranka, koja je 21. juna ostvarila nikad ubedljiviji trijumf na parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima, pre kraja ove godine izvršiće "seču" svih kadrova koji nisu opravdali poverenje naroda.

To najavljuje šef Izvršnog odbora SNS Darko Glišić, koji kaže da stranka neće gledati kroz prste nijednom funkcioneru.

- Nećemo okretati glavu od bahatog ponašanja pojedinih predsednika opština i gradonačelnika iz redova SNS! Ukoliko iza njih ne budu bili dobri rezultati - novi putevi, vodovodna mreža, obnovljene škole, ambulante, domovi zdravlja, dobri uslovi za privlačenje investitora, takvi će biti sankcionisani odlaskom sa funkcija. Pre kraja godine imaćemo prvi rez i na osnovu rezultata mi ćemo da se zahvalimo nekim pojedincima. Nećemo okretati glavu od nerada, to je sigurno - jasno je poručio Glišić.

Darko Glišić
Darko Glišić, Foto: Alo/Dejan Briza

On kaže da je izborni rezultat pokazao da građani veruju SNS, kao i da u budućnosti očekuju još više rada i rezultata.

- Građani su na ovim izborima dobro procenili sve stranke koje su izašle na izbore, ali i one koje nisu. Nakon ponavljanja glasanja na 234 biračka mesta, uglavnom zbog neažurnosti biračkih odbora, do vikenda ćemo imati konačne rezultate, koji će biti još precizniji. Međutim, već se pokazalo da marljiv rad predsednika Aleksandra Vučića i naše stranke daje rezultate - ocenio je Glišić.

Samo rezultati

Svi oni iza kojih ne budu novi putevi, vodovod, kanalizacija mogu da se pozdrave sa foteljama Darko Glišić, šef IO SNS

O koalicijama tokom jula

Glišić kaže i da će SNS o postizbornim koalicijama razgovarati tokom jula, kada budu objavljeni konačni rezultati izbora.

- Tokom jula ćemo razgovarati o mogućim koalicionim partnerstvima, nakon što Republička izborna komisija bude objavila konačne rezultate. Mi smo uvek pokazivali interesovanje za druge liste, naš interes je što širi konsenzus u društvu i državi - istakao je on.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Miodrag iz Peći
  29/06/2020 - 19:17
  A što čekate kraj godine. Sada su bili izbori i odmah čistka. Kada zasednu niko ih pa i korona ne može smeniti. Inače, posle toliko godina SPS treba izbaciti iz koalicije jer nisu pokazali rezultate kakvi su očekivali naročito u Kragujevcu. Slavica Đukić Dejanović nije mogla da se ni primakne Verku a ovamo hoće da bude ministarka ili gradonačelnica. Neka polako krcka penziju ili otvori ordinaciju. ....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi