SNS slavlje
Alo!/Marko Metlaš
SNS slavlje

Alo!/Marko Metlaš

SNS slavlje, Foto: Alo!/Marko Metlaš

- Nećemo okretati glavu od bahatog ponašanja pojedinih predsednika opština i gradonačelnika iz redova SNS! Ukoliko iza njih ne budu bili dobri rezultati - novi putevi, vodovodna mreža, obnovljene škole, ambulante, domovi zdravlja, dobri uslovi za privlačenje investitora, takvi će biti sankcionisani odlaskom sa funkcija. Pre kraja godine imaćemo prvi rez i na osnovu rezultata mi ćemo da se zahvalimo nekim pojedincima. Nećemo okretati glavu od nerada, to je sigurno - jasno je poručio Glišić.

Darko Glišić

Alo/Dejan Briza

Darko Glišić, Foto: Alo/Dejan Briza

On kaže da je izborni rezultat pokazao da građani veruju SNS, kao i da u budućnosti očekuju još više rada i rezultata.

- Građani su na ovim izborima dobro procenili sve stranke koje su izašle na izbore, ali i one koje nisu. Nakon ponavljanja glasanja na 234 biračka mesta, uglavnom zbog neažurnosti biračkih odbora, do vikenda ćemo imati konačne rezultate, koji će biti još precizniji. Međutim, već se pokazalo da marljiv rad predsednika Aleksandra Vučića i naše stranke daje rezultate - ocenio je Glišić.

Samo rezultati

Svi oni iza kojih ne budu novi putevi, vodovod, kanalizacija mogu da se pozdrave sa foteljama Darko Glišić, šef IO SNS

O koalicijama tokom jula

Glišić kaže i da će SNS o postizbornim koalicijama razgovarati tokom jula, kada budu objavljeni konačni rezultati izbora.

- Tokom jula ćemo razgovarati o mogućim koalicionim partnerstvima, nakon što Republička izborna komisija bude objavila konačne rezultate. Mi smo uvek pokazivali interesovanje za druge liste, naš interes je što širi konsenzus u društvu i državi - istakao je on.

Pročitajte još:

 

Komentari (1)

Miodrag iz Peći

29.06.2020 19:17

A što čekate kraj godine. Sada su bili izbori i odmah čistka. Kada zasednu niko ih pa i korona ne može smeniti. Inače, posle toliko godina SPS treba izbaciti iz koalicije jer nisu pokazali rezultate kakvi su očekivali naročito u Kragujevcu. Slavica Đukić Dejanović nije mogla da se ni primakne Verku a ovamo hoće da bude ministarka ili gradonačelnica. Neka polako krcka penziju ili otvori ordinaciju. ....