Ulaz u zgradu
Alo.rs
Ulaz u zgradu

Alo.rs

Ulaz u zgradu, Foto: Alo.rs

Naime, oni su na ulazu u zgradu kojoj živi aktivistkinja oblepili njene slike.

PROČITAJ JOŠ:

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Kao muškarac, suprug i roditelj, zgrožen sam uznemirujućim oblicima nasilja koje lideri i aktivisti iz Saveza za Srbiju sprovode nad ženama u Srbiji.

Ulaz u zgradu

Alo.rs

Ulaz u zgradu, Foto: Alo.rs

Današnji dan su počeli tako što su fizički nasrnuli na aktivistkinje Srpske napredne stranke na Novom Beogradu. Za žrtvu svojih umobolnih pretnji odredili su i Voždovčanku Milicu Marković, zaposlenu u Upravi Grada Beograda.

Na ulazu u stambenu zgradu, u kojoj živi sa svojom porodicom, osvanula je zalepljena fotografija na kojoj se vidi Milica tokom suprostavljanja divljačkim napadima fašiste Boška Obradovića, Marka Bastaća i ostale klike koja je po ko zna koji put pokazala da je spremna na sve.

PREPORUČUJEMO:

Nažalost, omalovažavanje i pretnje smrću postale su pravilo, a ne izuzetak SzS-a.

Najoštrije osuđujem i nasilničko guranje članice Veća Gradske opštine Voždovac Ivane Tomić Ilić od strane Borka Stefanovića i ujedno apelujem na sve nadležne institucije da odlučno stanu na put svim navedenim aktima primitivizma, jer je očigledno da lista žrtvi ovog jezivog nasilja postaje veća iz dana u dan.

Ovo su napadi na sve žene u Srbiji, na toleranciju i međusobno poštovanje. Pozivam sve državne organe da ne dozvole da pristojna Srbija postane žrtva političkog ekstremizma koji ne dopušta pravo na drugačije mišljenje.