Aleksandar Marković SNS, Sajam Medija
Dejan Briza/Alo
Aleksandar Marković SNS, Sajam Medija

Dejan Briza/Alo

Aleksandar Marković SNS, Sajam Medija, Foto: Dejan Briza/Alo

Aleksandar Marković se oglasio i opoziciji poručio sledeće:

"Osvedočeni lažovi, koje Đilas očigledno plaća po sekundama neistina, nastavljaju da se utrkuju za mesto prvog i glavnog Đilasovog pajaca.

Umesto da rade u interesu građana Srbije, Đilasove falange konstantno iznose notorne izmišljotine i to ponavljajući i reciklirajući sve ono što je više puta demantovano od nadležnih institucija u cilju da nanesu štetu predsedniku Vučiću, a zapravo nanoseći štetu Srbiji svojim lažima.

Vučić dao hitan nalog VBA da ispita detalje o mogućem vrbovanju srpskih agenata! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo/B92 DATUM I VREME: 20.11.2019. 10:58 Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da se VBA bavi mogućom špijunskom aferom.

U današnjoj epizodi njihovog rijalitija, Boško Obradović je ponovo pokušao da izbriljira sa recikliranim lažima koje su prokazane sve do jedne. Nikako da razume da ni sto puta ponovljena laž neće postati istina.

Sa druge strane, Miroslav Aleksić je danas nastavio da iznosi toliku količinu vrhunskih nebuloza za koje se moram zapitati da li su proizvod spremnosti da se besomučno laže za račun Dragana Đilasa ili je ipak posredi nepoznavanje zakona i funkcionisanje institucija.

Od raspona budalaština koje je izneo Aleksić postideo bi se i aktivista, potpuni početnik neke političke stranke, a kamoli neko ko je narodni poslanik. Ono što je potpuno jasno jeste da i Aleksić, kao i svi Đilasovi puleni, nema pojma ni šta su institucije ni šta su zakoni, a i kako bi znao kad su u vreme njihove vlasti opštinski odbori njihovog DS birali ko će biti i tužioci i sudije u Srbiji.

Pročitajte još:

Ko se zaista bori protiv narko-dilera dovoljno govori činjenica da su pripadnici MUP-a samo u ovoj godini zaplenili više od 6 tona narkotika, dok su te zaplene u vreme Đilasove i Jeremićeve vlasti bile oko 1,4 tonu godišnje.

Očigledno je da svim poltronima iz SzS smeta jaka i stabilna Srbija, jer tako ne mogu da ostvaruju lične interese, a kao što smo danima u nazad imali prilike da vidimo ne libe se da zarad zadovoljenja sopstvenih interesa prodaju i dušu i obraz đavolu.", naglasio je narodni poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Aleksandar Marković.

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi