Aleksandar Marković
Alo / Dejan Briza
Aleksandar Marković

Alo / Dejan Briza

Aleksandar Marković, Foto: Alo / Dejan Briza

Poslanik SNS Aleksandar Marković pitao je kojom metodologijom je Popović prepoznala članove vladajućih stranaka tokom blokade rektorata.

“Da li joj je neko rekao da to mora da kaže? Možda je neko doveo u zabludu ili izvršio pritisak na nju? Ona je 10 dana nakon što joj studenti 1 od 5 miliona nisu dozvoljavali da uđe u kancelariju rekla da su iz vladajuće stranke upali u rektorat, a navodno nije videla Boška Obradovića, Mariniku Tepić i Zorana Lutovca koji nisu ni krili (da su bili tamo)”, rekao je Marković.

Putuje u četvrtak na važan sastanak! Još jedna zemlja će povući priznanje Kosova?!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 01.10.2019. 13:52 - 01.10.2019. 14:15 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u četvrtak u Češkoj, gde će učestvovati na samitu lidera Višegradske grupe, na lični poziv češkog predsednika Miloša Zemana, koji je pre dve sedmice boravio u poseti Beogradu.

On smatra da je svima jasno da je to bio politički protest i “tužna predstava” Saveza za Srbiju i Dragana Ðilasa.

Pročitajte još:

Marković se osvrnuo i na ponašanje Marka Bastaća, predsednika opštine Stari Grad ocenjujući da je blato zapravo politika Bastaća, Đilasa i Saveza za Srbiju.

"Drago mi je što su građani Srbije imali prilike da vide da je Marko Bastać stručnjak za blato", naglasio je Marković.

On je apelovao da nadležni organi ubuduće spreče bahatosti i osionosti Marka Bastaća i ostalih iz Saveza za Srbiju koji mesecima maltretiraju građane Beograda.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (1)

Peca

01.10.2019 19:23

Bastaceva politika i jeste obicno blato!