Hašim Tači, Ramuš Haradinaj
Tanjug/Sava Radovanović
Ramuš Haradinaj, Hašim Tači

EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Ramuš Haradinaj, Hašim Tači, Foto: EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

* U udžbenicima geografije za osnovce koji pohađaju školu na Kosovu južna srpska pokrajina predstavljena kao deo Srbije

* Televizija „Klan Kosova“ objavila je prilog o toj temi u kojem se vidi da je na geografskoj karti sveta Kosovo predstavljeno kao deo Srbije

* „Greška“ u udžbenicima na KiM koja dovodi u pitanje njegov suverenitet razbesnela je i nastavnike, i roditelje, ali i novinare u Prištini

Naime, kao bomba odjeknula je vest da je u udžbenicima geografije za osnovce koji pohađaju školu na Kosovu južna srpska pokrajina predstavljena kao deo Srbije.

Televizija „Klan Kosova“ objavila je prilog o toj temi u kojem se vidi da je na geografskoj karti sveta Kosovo predstavljeno kao deo Srbije.

VIŠE NEĆE SVI MOĆI DA IZAĐU NA IZBORE! Vrhovni sud potvrdio - Od sada se glasa samo sa ovim dokumentom!

UDARAC IZNUTRA! Tači je odstranjen! Ide se direktno na Beograd!

„Greška“ u udžbenicima na KiM koja dovodi u pitanje njegov suverenitet razbesnela je i nastavnike, i roditelje, ali i novinare u Prištini, koji su to označili kao neviđen skandal, dok u ministarstvu prosvete „nisu mnogo pogođeni time“ i za sada ne najavljuju ispravke.
Zanimljivo je i da su Albanci izneli tvrdnju da je Kosovo deo Srbije i prekjuče kada im se zatreslo tlo pod nogama.

Kosovo

printscreen

Kosovo, Foto: printscreen

Prištinski portal „Gazeta ekspres“ objavio je tada, uz informaciju da su Kosovo pogodila dva manja zemljotresa, fotografiju globusa sa podacima o vremenu i jačini zemljotresa, kao i odrednicom Kosovska Mitrovica, a u zagradi piše - Srbija.

VUČIĆ SE OBRAĆA CELOM SVETU! Počinje glavni skup u Njujorku, dolaze svi lideri država, objavljeno kada će se čuti glas Srbije!

MEDIJI SU PRENELI SVE POGREŠNO! Vučić otkrio detalje velike podele oko Kosova!

Fotografija je, naime, preuzeta sa portala „volkano diskaveri“, na kojem su sva mesta na Kosovu i Metohiji označena kao teritorija Srbije.

Poziva na rušenje države! Beograd mora hitno da reaguje!

AUTOR: Alo.rs/informer/I.L. DATUM I VREME: 18.09.2019. 11:47 "Novi Pazar je albanski grad!" Ramuš Haradinaj, Foto: EPA * Haradinaj je sa za vikend boravio u Crnoj Gori, gde se sastao s Albancima iz Plava i Gusinja * Svojim izjavama nagoveštava agresivnu i ekspanzionističku političku platformu * Ovakve izjave ne smeju da ostanu bez reakcije Beograda i Brisela, jer su ratoborne i pozivaju na rušenje suvereniteta i teritorijalne celovitosti međunarodno priznate države Premijer u ostavci lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj poručio je da je i Novi Pazar albanski grad!

- Epicentar zemljotresa na Kosovu nije ni u Prištini, ni u Mitrovici, već u državama koje su povukle priznanje takozvane države Kosovo i zatresle kulu od karata koju albanski separatisti zovu „nezavisna država“. Kompas su izgubili, tlo im se ljulja pod nogama, a barometar meri visok pritisak, pod kojim polako popuštaju upadajući iz greške u grešku. Istina je kao voda, uvek nađe put. Menjali su istoriju, prekrajali geografske mape, u moru laži više su i zaboravili šta je činjenica, pa im se ona sama javila kao podsećanje na večnu istinu - Kosovo i Metohija su deo Srbije i ostaće Srbija - prokomentarisala je sve to za „Alo!“ Milica Đurđević Stamenkovski, članica Predsedništva „Zavetnika“.

Himna je čudna, a zastava je greška!

Himna Kosova zove se „Evropa“ i nema tekst, a zastava Kosova nema ni istorijsku, ni neku drugu vrednost, osim geografske, ona je greška - priznao je pre nekoliko dana Aljbin Kurti, vođa pokreta „Samoopredeljenje“.

Bonus video

Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare