Bratislav Jugović
Printscreen
Bratislav Jugović

Printscreen

Bratislav Jugović, Foto: Printscreen

Nakon što je raskrinkan neuspeli pokušaj plasiranja afere u koju su članovi Saveza za Srbiju hteli da uvuku članove porodice ministra Stefanovića, oglasio se i član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović. On je istakao da je reč o novom jalovom pokušaju diskreditacije predsednika zemlje Aleksandra Vučića.

Pročitajte još:

- Politika Saveza za još bogatijeg Đilasa svodi se na jalove pokušaje da se diskredituje predsednik Vučić i članovi njegove porodice kao i ministar Stefanović i njegov otac, ne prezajući da umanjuju kredibilitet svoje zemlje u jednoj od najprosperitetnijih privrednih grana kao što je namenska industrija.

Dragan Đilas

Alo!/ Rajko Ristić

Dragan Đilas, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Građanima Srbije je potpuno jasno da je Savez za još bogatijeg Đilasa isto što i Savez za siromašnu Srbiju, za Srbiju bez integriteta i bez ugleda. U nedostatku politike Đilasovi jurišnici su se obrušili na oca ministra Stefanovića samo zato što je ministar Stefanović najbliži Vučićev saradnik.

https://www.alo.rs/vesti/region/za-ono-sto-je-mile-ucinio-devojcici-13-saznala-prvo-porodica-istog-momenta-doneli-odluku/253086/vest

Ako već Đilas ne zna šta je čast u političkoj borbi, znaju opozicioni birači koji bojkot izbora doživljavaju kao kukavičluk. Biti opozicija ne znači i biti protiv svoje zemlje. Zbog toga Savez za Srbiju nije opoziciona snaga, već je nepristojna klika okupljena oko nepristojno bogatog Dragana Đilasa - saopštio je Jugović.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete