Suzana Perić
promo
Suzana Perić

promo

Suzana Perić, Foto: promo

* Pretili Vučićevoj porodici

* Tim povodom oglasila se kreatorka Suzana Perić

* Dala je punu podršku predsedniku Srbije

 

Evo šta je napisala Suzana Perić:

Dva dana sam razmišljala šta je to što osim iskrenog zgražavanja i osude, šta je to najvažnije što želim da poručim.

Pre svega želim da kao majka, majka jednog ženskog deteta, tinejžderke, kažem da je moje prvo osećanje kada sam videla pretnje upućene deci predsednika Srbije, bio zapravo strah. Ni bes, ni prezir prema tome ko je pisao, već strah. Strah za moje dete. Za ćerku. Jer, u kakvo nas to društvo vode i kakve vrednosti nam nude oni koji bi da vode ovu zemlju, ako njihove pristalice poručuju bilo čijoj deci, bilo čijem sinu i ćerki, da žele da ih vide silovane i mrtve?!

Aleksandar Vučić

Predsedništvo Srbije

Aleksandar Vučić, Foto: Predsedništvo Srbije

Ako je jedna sumanuta, ali ne i luda žena, jer ne možemo dozvoliti da se svi kriju iza toga da su "ludi", ako je jedna žena, koja se javno na mrežama hvali da je simpatizer opozicije, ako je mogla da jednoj devojčici, ćerki predsednika Vučića, da poruči da treba da bude silovana, šta je to što sva naša deca mogu da očekuju? I ne prihavatam da mi bilo ko kaže da je ovo incident! Pa neki od lidera opozicije poručivali su i pretili silovanjem premijerki, vređane su žene, obećavana vešanja na Terazijama, dakle promoviše se nasilje već mesecima unazad. I nakon toga imamo ovo. Jer, ova žena koja je tvitovala, usvojila je poruke lidera dela opozicije kao svoj model. Ona je posledica, a ne uzrok.

I ja molim sve u državi, sve učesnike u javnom životu, da osude svako nasilje, a ovo najgnusnije i najnemoralnije, treba da bude osuđeno najoštrije. Da se više nikada i nikome ne ponovi. Jer roditelji u Srbiji treba da budu bezbrižni, a ne da žive u strahu za svoju decu.

I kao majka i kao urednica ženskog casopisa "Bazar", još jednom najoštrije osuđujem pretnje i uvrede upućene deci predsednika Vučića, a njemu poručujem da istraje u borbi za bolju, bogatiju i bezbedniju Srbiju.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: