OPOZICIJA I ALBANCI NA ISTOM ZADATKU Ako ne bude dogovora oko Kosova, Albanci dobijaju sve, a opozicija nasilno preuzima vlast!

Ako pomislite da srpska opozicija ima neke moralne vrednosti, da im je stalo do države i srpskog naroda, uvek ćete pogrešiti. Najveći dokaz za to je najnovija, može se slobodno reći, najprljavija igra, koju koprdiniraju lideri opozicije Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Saša Janković, Boško Obradović uz prebogatog Dušana Petrovića, kao i medijskog tajkuna Dragana Šolaka i uz čvrstu koordinaciju sa Albancima sa Kosova

Kako saznaje "Alo!" Albanci i lideri opozicije sklopili su dogovor i već podelili plen. Sve se to dešava u momentu kada Srbija beleži privredni rast, smanjuje nezaposlenost, ima najbolje rezultate u regionu i kada, polako, ali sigurno izlazimo iz mračnog tunela u kojem se nalazimo već predugo. Opoziciji je jasno da na izborima, u narodu još dugo dugo neće dobiti neku značajniju podršku.

Ekonomski rezultati, diplomatska inicijativa i borba predsednika Srbije Aleksandra Vučića za bolji život građana Srbije, učinili su da ga narod poštuje i veruje mu, jer zna da je svoj život stavio u službu celog naroda.


KREĆE ETNIČKO ČIŠĆENJE Pojavili se spiskovi SRBA za ODSTREL, da se više ni jedan ne VRATI NA KOSOVO!

I, da se bilo ko ne oseti manje važnim, ali, jasno je da Vučić prethodnih meseci, upravo u toj diplomatskoj borbi, gine za naše sunarodnike na Kosovu i Metohiji. Jasno je da Aleksandar Vučić pokušava da popravi ono što su Jeremić i ekipa bespovratno diplomatski izgubili.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll 15.06.2018

Jasno je da se u narednim mesecima rešava pitanje Da li će Srbi na KiM živeti kao ljudi, ili nas neće biti. Takođe je evidentno da su nas Jeremić i ekipa oslabili diplomatski do te mere u prethodnim godinama, da je nemoguće da gotovo bilo šta izlobiramo i dobijemo. Ali se predsednik Vučić bori da to promeni, bori se na stotinama međunarodnih foruma, sastanaka sa državnicima, učešćem u pregovorima, bori se tako sto je okupio i ujedinio narod na Kosovu, pa više nisu rastrkani pojedinci, nego snop koji se drži zajedno i zajedno bori za svoje bolje sutra i bolje sutra svojih potomaka, koji su zapravo jedini garant da je Kosovo srpsko. Jer, ako nema naroda, nema ni srpskog Kosova.


POČEO HAOS NA KOSOVU Albanci ZAPUCALI kod Gračanice, ranjene TRI OSOBE

I upravo ta borba, taj dogovor o kome toliko priča predsednik Vučić hoće za svoj narod je ta pobeda iz čistog poraza. Predsednik će se izboriti najviše što može u ovom trenutnku za svoi narod, a Vuk Jeremić i ekipa su učinili da je gotovo nista nemoguće izboriti, izbacujući pregovore iz okrilja UN, upravo taj dogovor je ono što smeta i srpskoj nemoralnoj opoziciji i Albancima s Kosova.

Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Saša Janković
Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Saša Janković, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Iz svega gore navedenog jasno je kao dan šta rade Boško Obradović, Vuk Jeremić, Dragan Đilas i ostala družina. Jer, će u jednom trenutku svi oni u glas i uz podršku Đilasovog medija i Šolakove televizije da kažu kako Vučić krsi Ustav i da izazovu haos u Srbiji.

Oni priželjkuju haos jer ne mogu da kažu da Srbija ekonomski propada, kao ni da ne beleži rast, i da je Srbija u ambisu kao što je bila za vreme Đjilasa i Jeremića. Oni jako dobro znaju koga narod podržava. Koje god izbore da smo imali, do nogu su potučeni.

EVO KOLIKO SE ZARAĐUJE U REGIJI Ova zemlja je najbolje rangirana, pa opet BEŽE iz nje, Albanci najbedniji, a evo gde je Srbija po učinku

A gde i kako ga je najlakše izazvati, pa preko leđa naroda na Kosovu. I zato se ekipa okupila juče, sa “genijalmim” planom, Hajde da napadnemo Vučića da krši Ustav. Hajde da mu vežemo ruke i noge, da ne može da dođe do dogovora za Srbe na Kosovu. Hajde da izazovemo haos u Srbiji. Da izazovemo krizu, da Albanci kažu mi uzimamo sve i nećemo dogovor s Vučićem, jer on krši Ustav.

Brisel Ivica Dačić Aleksandar Vučić Isa Mustafa Tači Mogerini
Brisel Ivica Dačić Aleksandar Vučić Isa Mustafa Tači Mogerini, Foto: EU

Da, Albancima s Kosova je ova akcija opozicije kao džek pot, jer je predsednik Srbije nepokolebljiv pregovarač i čovek koji ne da prava svog narod na Kosovu, a koji će iz Jeremićevog ničega, ipak dobiti nešto!

Dakle Đilas, Jeremić i partner Hrvata Ivana Pernara Boško Obradović imaju “genijalni plan”.

MAPA ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA Ovako bi izgledala Jugoslavija da je Tito ostvario SVE SVOJE PLANOVE

Pošto Vučića ne mogu da pobede na izborima, pokušaće na ulici. Prvo će krenuti priča o kršenju Ustava, kojoj su se odmah pridruzili Đilasova novina i Šolakova televizija. Zatim, prikupljanje potpisa, kako bi se osporio Vučić kako predsednik. A ako im to pođe za rukom, kreće se u nastavak plana, po svaku cenu i na štetu srpskog naroda sprečiti dogovor oko Kosova. Kao da ih je briga za narod.

Fatmir Šeholi
Fatmir Šeholi, Foto: Printskrin

Prema tom planu potrebno je sprečiti dogovor i izazvati reakciju Albanaca s Kosova, koji bi tog momenta upali na Sever Kosova i odatle jednom zauvek proterali srpsko stanovništvo. Ovakav haos i stradanje potrebni su navedenim liderima opozicije!
Kao što smo imali prilike da se uverimo, odmah nakon napada opozicije na predsednika Srbije javio se direktor Instituta za afirmaciju međuetničkih odnosa Fatmir Šeholi, koji kaže: “Režim Vučića stoji iza kriminalne organizacije “Severna Armija”!”. A o čemu se zapravo radi??! Radi se o tome da su Albanci besni, jer im propada ideja o višenacionalnoj vojsci Kosova. I za to optužuju koga? Pa Vučića naravno! Šeholi je u emisiji “Info Magazin” TV Klan Kosova rekao da je istraživanje koje je realizovao institut na čijem je čelu došao do zastrašajućih podataka koji ukazuju da "režim predsednika Srbije Aleksandra Vučića preko ministra za odbranu Vulina, direktora kancelarije za Kosovo Marka Đurića i oponenata Liste Srpska sa severa vrši neprimereni pritisak i ucenjivanje nad pripadnicima Bezbednosnih Snaga Kosova srpske nacionalnosti da napuštaju tu instituciju".

Boško Obradović sa Ivanom Pernarom i Markom Milačićem
Boško Obradović sa Ivanom Pernarom i Markom Milačićem, Foto: Facebook/Dveri

On je tako i rekao da je bio na severu Kosova i porazgovarao sa mnogo ljudi među kojima i sa uglednim profesorima Univerziteta na severu koji su mu rekli da je zastrašujuće kako se ponaša vlast Beograda, a i srpski predstavnici Liste Srpska koji ne biraju sredstva da svakog Srbina koji je pripadnik BSK uklone sa te institucije, a da pri tom ne diraju nijednog Srbina koji je pripadnik policije Kosova.
Šeholi je posebno apostrofirao da je njegov Institut uspeo da popriča sa pripadnicima BSK koji su bili izloženi psihičkim torturama od strane pripadnika BiA i MUP Srbije.
Sta reći na ovo Seholijevo proklinjanje Vučića?! Treba jasno i glasno reći, Bravo Vučiću pokvario si im plan da Srbi pucaju na Srbe. A sta reci na plan takozvanih lidera opozicije? Pa treba reći opet predsedniku da ne dozvoli da Albanci zbog njih dobiju povod da upadnu na Sever i proteraju Srbe!

Dragan Šolak
Dragan Šolak, Foto: Printscreen Youtube

I, da li jos treba nesto reci? Pa treba. Treba reci da smo zaboravni. Da pamtimo dok ne prespavamo. A da podsetimo ipak? Ko je pokrenuo priču o otrovanoj beogradskoj vodi? Pa ti isti, Đilas, Jeremić i Boško Pernarov Obradović. I? Voda zdrava. A oni? Pa oni pokrenuli novu priču. Ubijen novinar. Otet, ubijen. I? Država našla novinara živog i zdravog! I? Šta se opet dogodilo? Ništa! Pokrenuta je nova priča. Vučić krši Ustav?!?

Ako se kojim slučajem ne postigne dogovor za Kosovo, dogovor za opstanak i spas srpstva na Kosovu, danas moramo jasno i glasno reći: tajkunu Đilase, prebogati i korumpitani Jeremiću i ti, Boško Obradoviću, koji si u Skupštinu doveo Hrvata Pernara koji kaže da su Srbi krivi za "Oluju", bićete odgovorni, zajedno sa Petrovicem, Stamatovicem i ostalom bratijom!

 • Korisnik: Banja
  08/07/2018 - 01:53
  Citam i ne verujem.... koliko je ovo nisko... dali je narod toliko glup.... stanje u drustvu pokazuje da jeste...
 • Korisnik: Anastasia
  07/07/2018 - 22:08
  Vucic nece dozvvoliti da Albanci sve uzmu,birice se da nadje kompromisno resenje.
 • Korisnik: Nemanja
  07/07/2018 - 18:40
  Na čemu li ste da mi je znati.
 • Korisnik: Fudbaler
  07/07/2018 - 18:04
  Dogovor oko KiM će pasti, i to je zaista jako lepo. KiM treba da bude u sastavu Srbije.
 • Korisnik: Luka
  07/07/2018 - 17:23
  Тренутна опозиција је скуп кловнова који се продаје за мале паре и ради све у корист свог џепа а не свог народа.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi