Nebojša Stefanović
Tanjug/Dragan Kujundžić
Nebojša Stefanović

Tanjug/Dragan Kujundžić

Nebojša Stefanović, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je, povodom otkrivanja tone i po marihuane na Graničnom prelazu Gradina, da je reč o jednoj od najvećih zaplena koju je srpska policija imala u poslednjih desetak godina.

Zaplena

MUP

Zaplena, Foto: MUP

 

„Želim da pohvalim ozbiljan trud pripadnika granične policije koji su napornim višemesečnim radom došli do informacija čiji je rezultat ova velika zaplena. Reč je o nastavaku borbe protiv narko-trafikinga, na kome insistiram od prvog dana kada sam postao ministar unutrašnjih poslova i drago mi je da policija vraća poverenje građana i da je vrlo ozbiljna kada se tiče sklanjanja droge sa naših ulica“, istakao je ministar Stefanović i dodao da ovo pokazuje i brigu o našoj deci, jer želimo da se ni gram droge ne pruži bilo kome u Srbiji, posebno ne njima, a da narko-diler za to ne bude kažnjen, saopštio je MUP.

Zaplena

MUP

Zaplena, Foto: MUP

 

Pročitajte još:

 

Stefanović je poručio pripadnicima policije da nastave sa ovim operacijama i da se do kraja godine još snažnije obračunaju sa narko-trafikingom.

„Zbog ove velike akcije i dobro primenjenog policijsko-obaveštajnog modela i svega onoga na čemu se naporno radi u Direkciji policije, uručiću nagradu direktoru policije, načelniku Uprave granične policije, ali i svima onima koji su učestvovali u ovoj akciji“, rekao je ministar.