Željko Mitrović
Vladimir Marković/Alo!
Željko Mitrović

Vladimir Marković/Alo!

Željko Mitrović, Foto: Vladimir Marković/Alo!

* Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović razotkrio je zbog čega profesor Raša Karapandža bez ikakvih dokaza osporava doktorat Siniše Malog

* Mitrović je u par tvitova razotkrio Karapandžino toliko inistiranje na doktoratu

* Vlasnik Pink-a postavio je pitanje Karapandži kakve veze ima neupotrebljiv softver koji je njegova firma CIF pokušala da proda bankama u Srbiji sa osporavanjem doktorata Siniše Malog

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović u sinoćnoj emisiji "Hit Tvit" razotkrio je zbog čega profesor Raša Karapandža skoro svakodnevno iz minuta u minut bez ikakvih dokaza osporava doktorat Siniše Malog, koji je već  godinama pod udarom ovog "Tviter profesora".

Naime, tokom sinoćne emisije Željko Mitrović je detaljno objasnio zbog čega su "studenti" blokirali rektorat i zašto se krenulo u napad na Sinišu Malog u trenutku dok on kao ministar radi rebalans budžeta koji je u suficitu.

Siniša Mali stao na put njegovim kombinacijama sa bankama. Tada je skovana zavera u koju je umešan i bivši guverner! Pravi cilj je rušenje finansijskog sistema Srbije!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 29.09.2019. 22:27 - 30.09.2019. 15:10 Pozadina dugogodišnjeg napada na ministra finansija! Hit tvit, Foto: Printscreen Gosti ovonedeljnog 'Hit Tvita' su Željko Mitrović, vlasnik Pink televzije, Čedomir Jovanović, lider LDP i Marko Uljarević, direktor IPSOS-a. MALI OBJAVIO DIPLOME, KARAPANDŽA SE OPET JAVIO Ovaj put nije više siguran u ono što je govorio!

 

"Otkud Siniša posle svih tih dobrih rezultata u priči o lažnom doktoratu. Pročačkam po našim fajlovima i pronađem da je Raša Karapandža profesor sa tadašnjim guvernerom Dejanom Šoškićem imao zajedničku firmu "Cif" koja je prozvodila softver koji koriste banke. I oni su to prodavali bankama. Siniša Mali koji je tada bio na čelu Komercijalne banke, nije hteo da kupi softver od tih istih ljudi. Tu je sve počelo. Ovo je lični animozitet prema njemu, ništa drugo. On će biti upisan kao ministar za čije vreme je urađen rebalans budžeta kada je on bio u suficitu, objasnio je Željko Mitrović u emisiji Hit tvit.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Inače dan posle emisije oglasio se i Raša Karapandža na Tviteru ponovo sa pretećom porukom Željku Mitroviću.. Na te pretnje odgovorio mu je vlasnik TV Pink Željko Mitrović pitanjem:

"Postovani profesore Karapandža, nije fer da nam pretite samo zbog istine koju sam izneo, pre nego sam izneo problem vašeg CIF -a i RISKGUARD, a zvao sam sve prijatelje u bankama, koji su mi potvrdili nivo opterećenja osnovnih softvera! Siniša Mali je bio u pravu kada nije hteo.

Željko Mitrović, Raša Karapandža, Tvit

Printscreen Twitter

Željko Mitrović, Raša Karapandža, Tvit, Foto: Printscreen Twitter

 

Na ovo Mitrovićevo pitanje Karapandža nije odgovorio, ali je nastavio sa prozivkama na račun ministra Siniše Malog

Ubrzo Željko Mitrović je postavio sliku Karapandžinog doktorskog rada i uputio mu sledeći Tvit:

"Profesore, a zašto mi raspravljamo o vašem doktoratu kada to nisu moje teme! Moje teme su borba protiv " tročlano" organizovanih interesnih grupa koje koriste politički uticaj, čitaj Šoškićev, za ostvarivanje protivpravne i.d.! Vaš Cif je zarađivao od banka koristeći guvernera!

Odmah posle toga usledila je opet lavina tvitova kako bi se Mitrovićevo pitanje sakrilo. Međutim Željko Mitrović je poslao i sledeći tvit Karapadnži.

Željko Mitrović, Raša Karapandža, Tvit

Printscreen Twitter

Željko Mitrović, Raša Karapandža, Tvit, Foto: Printscreen Twitter

 

Posle i ovog tvita Karapandža je pokušao besmislicama da odgovori Mitroviću koji je poslao i sledeći tvit:

Željko Mitrović, Raša Karapandža, Tvit

Printscreen Twitter

Željko Mitrović, Raša Karapandža, Tvit, Foto: Printscreen Twitter

 

" Profesore, nadao sam se da me nećete to pitati, ja kao temeljan čovek proučih vaš doktorski rad sastavljen iz tri eseja uz mentorstvo Branka Uroševića inače vašeg partnera u firmi CIF koja je bankama uvaljivala vašu aplikaciju RISKGUARD! Odgovor na vaše pitanje sam poslao u slici", naveo je Mitrović, posle čega je ponovo krenula lavina tvitova kako bi bilo potisnuto Mitrovićevo pitanje Karapandži. Zatim  je nastavljen niz poruka Željku Mitroviću i gomila tvitova kako bi se po svaku cenu sakrila pitanja koja očito Raši Karapandži nisu nimalo odgovarala.

BONUS VIDEO: Funkcioner Saveza za Srbiju Branko Miljuš ulazi u zgradu Rektorata