Vjosa Omani i Jakov Milatović
Foto: Alo/Profimedia/Printscreen

Dvoje „lidera“ su u švajcarskom Burgenštok rizortu, uz lep pejzaž, meze i verovatno neko kvalitetno vino, diskutovali o situaciji u Ukrajini, kao i odnosima Crne Gore i Kosova*.

Osmanijeva se pohvalila na svom „X“ nalogu da se susrela sa Milatovićem, te da su između ostalog razgovarali i o važnoj ulozi i koordinisanoj akciji saveznika u očuvanju demokratije i mira.

 

 

Jakov, koga su većinskim glasovima Srbi doveli na mesto predsednika države, odlučio je još da im se „zahvali“ na neobičan način. Milatović u poslednje vreme u svojim javnim nastupima ne izgeda najsrećnije, a i kako bi bio kada otvoreno svako malo „zabija nož u leđa“ svima onima koji su mu verovali.

Očigledno je da su zapadni partneri uzeli Milatovića pod svoje, a da on nema ni karakter, ni snagu da se odupre izdaji svog naroda i države. Jedina osoba koja je u ovom trenutku verovatno ponosna na Jakova je njegov „politički otac“ Zdravko Krivokapić, koji nam je podmetnuo pomiritelja, eksperta i predsednika svih građana – Jakova Milatovića.

Borba.me

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Bojsi

15.06.2024 15:35

И причали српским језиком

Luigi

15.06.2024 16:24

Šta očekivati od indoktriniranog stranog studenta kog su infiltrirali u Crnu Goru