aleksanadar raković
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen/ Tanjug TV

Raković je kazao da je deklaracija usvojena na Svesrpskom saboru dobra polazna osnova za naše nacionalne interese.

Prema Rakoviću, Crna Gora ubuduće treba da bude značajnije predstavljena na svesrpskim deklaracijama.

Raković je kazao da su Republika Srpska i Crna Gora unutrašnje pitanje srpskog naroda, koje se može svesti i pod međudržavne odnose, a nikako pod međunarodne ili internacionalne odnose jer je u sva tri slučaja reč o srpskim državama.

S tim u vezi Raković je ponovio da Republiku Srbiju, Republiku Srpsku i Crnu Goru treba smatrati Njegoševom svom Srbijom.

Raković je još rekao da naredne četiri godine, ukoliko Tramp pobedi, treba iskoristiti za razdruživanje Republike Srpske od BiH.

Kada je reč o Kosovu i Metohiji, Raković je naglasio da nema ishitrenih rešenja, da treba biti strpljiv i ne nasedati na albanske provokacije jer će u budućnosti doći povoljan momenat za reintegraciju Kosova i Metohije koji treba iskoristiti.

Raković je zaključio da samo stanje iz 1918. može biti redovno za Srbe, da sada živimo u neredovnom stanju i da redovno stanje treba obnoviti ujedinjenjem Republike Srbije, Republike Srpske i Crne Gore u jedinstvenu srpsku državu.

Bonus video:

 

@alo_portal ORLIĆ U RINGU Đilas je preprodavac magle, hvali se da je švercovao šunku #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral #foryoupage #fyp ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading