Laži Dragana Milića se raspale u paramparčad: plagijator da bude vanredni profesor?!
Alo

S obzirom na to da je doktor Milić ozbiljno uplovio u političke vode, on je to pokušao da iskoristi u političke svrhe i predstavi sebe kao žrtvu, ali istina uvek ispliva ne videlo.

Naime, na sajtu Medicinskog fakulteta, kako zakon nalaže, nalaze se dokumenta o javnim konkursima u kojie svi zainteresovani građani mogu izvršiti uvid. Tako se može i videti dokumentacija o konkursu za izbor Dragana Milića za redovnog profesora, gde se jasno primećuju svi razlozi zbog kojih on ne ispunjava uslove za ovo zvanje.

Međutim, ono što najviše privlači pažnju jeste izdvojeno mišljenje profesora doktora Nenada Ilijevskog, koje je javno dostupno, a u kome se gospodin Ilijevski čudi kako je čovek poput Dragana Milića uopšte mogao da bude vanredni profesor i upravlja Klinikom za kardiohirurgiju u Nišu?! On je dodao da se doslovce gnuša od navoda o umeštanosti Beograda u sprečavanju funkcionisanja Klinike za kardiohirurgiju u Nišu, što je glavni narativ političara Milića. 

„Po mom dosadašnjem iskustvu, ovakvi poslovi bili su striktno akdemski i zavrpavali su se brzo i efikasno. 

Nažalost, prvi put u svojoj karijeri srećem se sa slučajem u kojem je kandidat koji je pre dvadeset godina jasno definisan kao plagijator stigao do pozicije vanrednog profesora i upravnika Klinike za kardiohirurgiju u Nišu!!??

Kako je u međuvremenu u čitavu priču ušla politika, u kojoj mi najviše smeta navodna umešanost „Beograda“ u onemogućavanje razvoja kardiohirurgije u Nišu, a i šire, to se sa gnušanjem ograđujem od takvih kvalifikacija!!!

Iz tih razloga, odbijam da potpišem referat o ovom kadidatu.

Uz iskrenu zahvalnost za pruženu mi priliku, predlažem Medicinskom fakultetu u Nišu, a posebno katedri za hirurgiju, da reši problem u svojoj kući, koji nanosi nemerljivu štetu čitavom fakultetu“, stoji između ostalog u izdvojenom mišljenju profesora doktora Nenada Ilijevskog.

Sada, kada su sve laži političara-doktora Dragana Milića isplivale na videlo, ostaje da se vidi kojim napadom i neistinom će se u budućnosti poslužiti kako bi prevario Nišlije i pokušao da od njih dobije što više glasova na izborima. Srećom, kolege i profesori da izgleda vrlo dobro poznaju.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading