Savo Manojlović i Siniša Mali
Foto: Alo/Printscreen

Manojlović je na početku same emisije počeo da se ponaša kako ne dolikuje jednom političaru koji želi da bude na vlasti. Kao malo dete, odmah se pobunio zbog čega je u emsiiju došao ministar Mali, a on je tražio da dođe Aleksandar Šapić...

Već je tokom emisije pokazao da nikakvu zapravo politiku nema. Tokom emisije pričao je kako bi on "najradije da sruši EXPO".

Iako je EXPO najveća finansijska šansa Srbije, ali što bi za to mario Savo...

EXPO je inače, investicija od 1,2 milijarde evra, ali to je samo deo programa "Skok u budućnost - Srbija 2027", unutar kojeg će u 320 projekata oko 17,8 milijardi evra biti uloženo u škole, zdravstvene ustanove, auto-puteve, saobraćajnice, brze pruge. 

Ali to bi Savo, eto tek tako ukinuo...

A šta nam je još Savo sinoć pokazao u duelu koji je toliko žarko želeo, a na kraju se na njemu sit izblamirao?

"Pao" je na testu kod građana verovatno i kad je počeo da priča o tome kako bi on rešio problem otpadnih voda (tj kako ga ne bi rešio). 

"Otpadne vode, nije vam to neka umetnost, iskopirate model koji postoji u bilo kom ervopeskom gradu. mislite da je to problem? 

Dakle, Savo je još jednom dokazao da bi on samo da se dokopa funkcije.

Politiku nema, sem što bi sve da svede na "resavu" i ukidanje svega što u ovoj zemlji valja.

Inače, treba ljude podsetiti i da je lider pokreta Kreni-Promeni podržao je "genocidaše" i javno pozvao građane da glasaju za njega ili Dobricu Veselinovića, više o tome čitajte OVDE

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Slavica

29.05.2024 13:13

Ministar mali je stručnjak za ekonomiju. Ne znam zašto je sa ološem Savom gostovao na TV njemu je mozak vodnjav. Za te ološem najveći blam je što su nepismeni.