Aleksandar  Vučić
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

- Mislim da nekada uz sve kapitalne i infrastrukturne stvari zaboravimo na ljude. Trudio sam se da puno pažnje posvetim brizi o ljudima. Trudili smo se da pomognemo svakome, kada i gde možemo- rekao je Aleksandar Šapić.

- Kada neki kažu da nešto žele ili ne žele, nije dovoljno to samo reći, neophodno je da umete i znate, da budete spremni da se za ljude žrtvujete. Da se nađemo jedni drugima i pomognemo, to je ono što je predsednik Vučić govorio. Nije dovoljno da stavite bedž i kažete "ja sam Beograd". Ne možete da podržavate one koji dele Beograđane, one koji žive u krugu dvojke i one koji žive na obodima našeg grada, to su sve naši Beograđani. Morate da volite sve Beograđane - naglasio je Šapić.

- Time ću da završim, mislim da Beograd treba da ima srpskog gradonačelnika i srpsku gradsku upravu, jer kad god smo to imali, bili smo dobri svima, braći Bošnjacima, Slovacima, Mađarima, Hrvatima i svima onima koji su živeli u našoj zemlji i dolazili u Beograd - rekao je Šapić i pozvao sve da glasaju za listu "Aleksandar Vučić - Beograd sutra"

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading