Savo Manojlović
Foto: Stock/E-stock

Kada se malo bolje istraži u pomenutim medijima dolazimo do podatka da  je te godine Savo Manojlović predstavljan herojem jer je sa protestima koje je podržavao stao na put razvoju Srbije i naneo joj nemerljivu štetu po pitanju litijuma.

Tada su Kurtijevi mediji sa radošću preneli to što je Savo protestvovao protiv napretka svoje zemlje predstavljajući ga kao čoveka koji protestuje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Printscreen

Printscreen

 

„Ko je Srbin iz Prištine koji koji protestuje protiv Vučića?“ i „Ko je Srbin iz Prištine koji organizuje proteste u Srbiji?“ glasili su naslovi u Kurtijevim medijima koji su, zapravo, kruna vesti u kojima je Manojlović predstavljen herojem koji se suprotstavio Vučiću koji je želeo da Srbija napreduje.

Printscreen

Printscreen

 

Jasno da su se kurtijevci radovali jer Savo nanosi štetu Srbiji, te su ga zato i načinili zvezdom, jer svako ko je protiv Vučića i Srbije Kurtiju je dobar.

Printscreen

Printscreen

 

Otuda ne treba da čudi ni skorašnjja podrška koja dolazi od  dolazi od Adrijatika Kelmendia, poznatog prištinskog novinara, srbomrzaca i jedanog od najagresivnijih promotera nezavisnosti Kosova i Metohije upućena upravo Savu Manojloviću.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
tamara

28.05.2024 16:05

Poznato je da opozicija podržava Kurtija i lobira za njega.