knežević
Foto: Alo/Printscreen

Knežević je to naveo u reagovanju na današnju objavu Spajića, u kojoj je Kneževića upitao: „Ko ti to baje“:

knežević

Printscreen

 

 

- Miki, pošto ste izgoreli poligraf u CB-u, a ti imaš veze u Nemačkoj, da odemo u Visbaden na poligraf da vidimo ko meni baje, a ko laže od nas dvojice. I da onaj na koga zapišti poligraf podnese ostavku na sve funkcije? Je li to pošteno? - napisao je predsednik Demokratske narodne partije i poslanik u Skupštini Crne Gore Milan Knežević na svom Instagram profilu.

- Rekao si u prisustvu Andrije Mandića, Branka Krvavca i mene, da će Crna Gora biti uzdržana uz obrazloženje da želimo da se kandidujemo za nestalnu članicu SB UN, i da tako imamo izgovor i za one koji su „za“, i za one koji su protiv Rezolucije - dodaje Knežević.

- P.S. Ja snosim troškove puta, pošto je Do Kvon u zatvoru, a Kotrel je pukao 20 miliona na kocki prije neku noć.

- P.S.S. A pošto voliš Karleušine pjesme, zamoliću je da ti da autogram kad bude održala koncert u Zeti, ako budeš smio doći od Severine.
Tik-tak, tik-tak…’‘, zaključuje Milan Knežević na svom Instagram profilu.

Podsetimo, premijer Milojko Spajić kratko je prokomentarisao tvrdnje lidera Demokratske narodne partije Milana Kneževića, da je Spajić njemu i lideru Nove srpske demokratije Andriji Mandiću, pre odlaska u zvaničnu posetu Nemačkoj, obećao da će Crna Gora biti uzdržana na glasanju o predlogu rezolucije o genocidu u Srebrenici, u Ujedinjenim nacijama.

„Ko ti to baje?“, napisao je Spajić na Iksu.

Tako glasi naziv pesme Jelene Karleuše, koja je, uz Kneževića, bila gošća emisije „Ćirilica“ na TV Happy, u kojoj su bili i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i urednik „Informera“ Dragan Vučićević.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading