MEDOJEVIĆ ZA NOVE IZBORE Glasanje za Rezoluciju o Srebrenici je samo kap koja je prelila čašu laži, prevara i izdaje Spajića
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen/Jutarnji Program TV HAPPY

- Nakon izglasavanja Rezolucije o Srebrenici svim biračima bivšeg DF je postalo jasno, da su moje ocene, da je PES kreiran kao DPS Ver 2.0 i da on baštini sve političke prioritete DPS. I da nastavlja poslušničku slugansku politiku prema centrima moći, na štetu vitalnih interesa naroda i države. PES je kontinuitet spoljno-političkih prioriteta DPS, nastavak antisrpske politike u Crnoj Gori, glavna opstrukcija SPO i SDT u borbi protiv DPS mafije i glavni promoter opasne populističke ekonomske politike koja vodi državu u dužničko ropstvo, bankrot javnih finansija i ugrožavanje sistema penzijskog osiguranja - napisao je Medojević.

Lider PZP-a dodaje da najava potpisivanja ugovora o nastavku auto puta prema Anrijevici ima korupcionaški potencijal od najmanje 100 miliona evra koji će kroz naduvavanje faktura uzeti Spajić „i njegova banda“.

- Spajić i njegova kriminalna organizacija su težak balast za DNP i NSD i bivši birači DF su sve više razočarani sa ovom Vladom koja je kopija DPS. Glasanje za Rezoluciju o Srebrenici je samo kap koja je prelila čašu laži, prevara i izdaje Spajića koga su u Crnu Goru i doveli isti mentori Đukanovića da nastavi istu politiku. Mi se za ovo nismo borili i politički odgovorno je da i DNP i NSD prekinu podršku ovoj Vladi i da se organizuju vanredni parlamentarni izbori. To je racionalni politički odgovor na ove odluke Spajićeve Vlade. Da li će preovladati lični, partijski ili grupni materijalni i finanijski interesi, nad principima, ideologijama i interesima naroda i države, ostaje da se vidi - zaključio je Medojević.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading