Vojislav šešelj
Foto: Alo/Vladimir Marković

Šešelj je rekao da su Milojko Spajić i Jakov Milatović možda i veći izdajnici od Mila.

- Pozivam srpske stranke da otkažu podršku vladi, pa da se ide na nove izbore ili da Spajić pravi koaliciju sa Milom Đukanovićem - rekao je Šešelj.

Lider radikala je dodao da je Milojko Spajić marioneta u rukama Zapada.

Crna Gora je učešćem u diskusiji u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija dodatno kompromitovala samu sebe dok je čak i daleka Nikaragva držala čas predlagačima rezolucije, saopštio je predsednik Skupštine i lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić

- Nažalost, uprkos brojnim apelima Vladi Crne Gore kako nas kao političkih predstavnika, tako i najvećih verskih autoriteta Srpske pravoslavne crkve, ona je u UN podržala Rezoluciju Nemačke i Ruande o Srebrenici koja je podelila svet, a od 193 države članice UN glasalo je samo nešto više od 40 odsto država - naveo je Mandić u saopštenju koje je dostavio NSD.

On je istakao da je predlagačima Rezolucije poslata jasna poruka.

- Vi ste izbrojali glasove u sali, ali ste protiv vas okrenuli većinu svetskih naroda koji te glasove daju. Vi govorite da ste pobedili, ali vas je porazio većinski i miroljubivi deo čovečanstva. Vi niste izbrojali više glasova, nego ste se legitimisali kao manjina - kazao je Mandić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading