NAKON REZOLUCIJE USLEDILO LICEMERJE BEZ PREMCA! Učinili sve da otkopaju ratne sekire, a evo šta sada rade! (FOTO)
Printscreen

Učinili su sve što su mogli da sramnom rezolucijom otkopaju ratne sekire, sada licemerno, uz pomoć beogradskih opozicionih medija, pozivaju na "mir u regionu".

Preko Šolakovih medija Denis Bećirović poziva predsedniika Vučića da "21 vek proglase Vekom mira na zabadnom Balkanu".

šolakov medij

Printscreen

 

 

Podsetimo, predsednik Vučić koji je uvek bio faktor stabilnosti u regionu i ranije je jasno upoziorio do čega će dovesti njihova sramna rezolucija o Srebrenoici.

Vučić je, naime, upozorio na otvaranje "Pandorine kutije" koja za cilj može imati destine optužbi za genocid!

- Pitam i tražim odgovor moćnih zašto vam je bilo potrebno da vršite tako veliki pritisak na zemlje članice UN-a, zašto ste pretili zemljama koje nisu htele da glasaju za rezoluciju, imam na desetine takvih primera. Ima jedna mala zemlja sa Balkana koja će glasati protiv ove rezolucije, jer će ona otvoriti Pandorinu kutiju, i vi ćete morati da odgovorite na desetine optužbi za genocid. Ovde se ne radi o pomirenju, nije reč o sećanjima, već o nečemu što će da otvori nove rane, ne samo u našem regionu već i u ovoj sali - naglasio je Aleksandar Vučić.

Podsetimo, Beićirović nikad nije krio svoj očaj zbog lavovske borbe Aleksandara Vučića da zaštiti Srbiju, što jasno pokazuje koliko je ovaj poziv bošnjačkog člana jedan najobičniji licemeran čin.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading