Petar Petković
Foto: Printscreen/Mreža X

Obraz i čast nemaju cenu! Predsednik Vučić hrabro je rekao istinu u lice svetskim moćnicima, stao u odbranu moralnih i humanističkih principa i kroz postavljena tri ključna pitanja na koja sponzori ove sramne rezolucije nisu imali odgovor, razobličio svo njihovo licemerje - napisao je Petković na svom Instagram profilu.

On se zapitao da u vreme kada premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti svakodnevno sprovodi etničko čišćenje nad Srbima na Kosovu i Metohiji, kada svojim nasilnim potezima od Balkana pravi novo bure baruta, kome je ovakva rezolucija srama bila potrebna i s kojim ciljem? 

- Ona svakako neće doprineti ni pomirenju ni smirivanju tenzija, već će samo dati vetar u leđa novim nasilnim pretenzijama i akcijama i imati opasne implikacije po život Srba na Kosovu i Metohiji i svuda gde oni žive - istakao je Petković.

Prema njegovim rečima, zato i dan danas pamtimo i ne zaboravljamo naše stradalnike koji nemaju glas, ali imaju Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića da govori u njihovo ime i ne dozvoli da se njihovo stradanje zaboravi.

Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je danas rezoluciju o Srebrenici  sa 84 glasa za, 19 protiv i 68 uzdržanih.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading