branimir nestorovic
Foto: Alo/TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIC

Nestorović je izjavio da ima informacije da je lider „Kreni-promeni“ Savo Manojlović spreman da sarađuje sa njegovim pokretom, a takođe je pomenu i koaliciju “Biram borbu“ koju čine prozapadne stranke koje su ranije bile okupljene pod kišobranom „Srbija protiv nasilja“. Tako će Nestorović stati rame uz rame s Manojlovićem koga finasira Rokfelerova fondacija, Radomirom Lazovićem koji misli da Kosova treba da se odreknem, Dobricom Veselinoviće za kog su Srbi počinili genocid u Srebrenici, Ćutom koji je za uvođenje sankcija Rusiji i tako dalje... Ovim su svi oni stavljeni u politički front protiv Aleksandra Vučića.

Savo Manojlović

E-stock

 

Komentarišući ovo ujedninjenje opozicije gde su pale u vodu i ideološke i sve druge razlike istoričar i analitičar Ognjen Karanović za Alo! najpre napominje da se ovaj Izborni ciklus odvija u veoma teškom trenutku za srpski narod i našu otadžbinu.

UDRUŽILI SU SE ZLONAMERNI, GLUPI I RAZNI

Alo

 

- Predstojeća sramna zapadna NATO rezolucija u GS OUN, nastavak albansko-terorističkog i NATO terora u južnoj srpskoj pokrajini predstavljaju teške izazove za našu državu. Izdrzaće Srbija sve te izazove, sačuvati ponos i biće veliki pobednik na kraju svih tih novih "oluja", ali samo dok sledimo odgovornu, državničku i suverenističku politiku predsednika Republike Srbije i svih Srba, Aleksandra Vučića, koji je odavno postao personalni izraz svakog našeg uspeha i napretka, a na prvom mestu nacionalne svesti i odgovornosti. Danas je jedina mera srpskog patriotizma sadržana u podršci predsedniku Vučiću, čije ime je postalo redak simbol slobodnog sveta, posebno onog u Evropi. Ko to ne vidi, taj je zlonameran ili glup, a možda i oboje – navodi on i nastavlja:

opozicija

Foto: Prinstcreen

 

-Nažalost, zlonamerni i glupi među nama skoncentrisali su se u redove sada ujedinjene opozicije, pod vrhovnim zapovedništvom NATO. Tu su se našli i lažna levica i lažna desnica i antisrbi, otvorene ustaše poput Dinka Gruhonjića, Brajana Brkovića, Dobrice Veselinovića, ali i lažni Srbi, lažni rodoljubi poput britanskog podanika, a francuskog đaka, Miloša Jovanovića, uz razne "vanzemaljce" sa opskurnih lista, koji se u busaju u svoje oslabljene političke grudi, dok besmisleno urliču "Mi, mi, mi, mi". Svi su oni na jednoj strani, negde i formalno u koaliciju, svuda u suštinskoj. Imaju jedan cilj - obaranje Aleksandra Vučića sa vlasti, a onda i same Srbije na kolena. Neće to dočekati, jer srpski narod želi Srbiju sutra, a ne juče. Zato će narod 2. juna još jednom pametno izabrati, za Beograd, Novi Sad i Srbiju sutra, za Aleksandra Vučića.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Predrag

18.05.2024 17:39

Doktore, poneo si se kao gnjida.Nisi ti za politiku.Na površinu je isplivala,tvoja površnosti i neznanje.Da li "Te" je bar malo u podsvesti sramota šta si uradio?Shvataš li da si ,što bi rekli naši ljudi u ruralnim oblastima,ove naše lepe zemlje,,USRAO MOTKU ZA VEK VJEKOVA.