BUSA SE U GRUDI ŠTO JE IZ PRIŠTINE, A U STVARI... Pogledajte šta sve Savo Manojlović radi protiv Srba na Kosovu i Metohiji!
Foto: Printscreen/Printscreen

Da ne prepričavamo sve što je agenda jednog od opozicionih lidera, pozabavimo se pobliže time šta, kako i koliko Savo Manojlović, dečko iz Prištine, kako se predstavlja, radi za Srbe sa Kosova i Metohije. Za one koji su, za razliku od njega, tamo ostali i opstaju uprkos bezočnom i brutalnom teroru prištinskih vlasti, predvođenih Kurtijem, kojem je jedini cilj da što više (i što brže) naših sunarodnika protera iz južne pokrajine.

Dakle, šta Manojlović radi za Srbe na Kosovu? 

Nažalost, odgovor na ovo pitanje čak ne može da bude reč ništa, jer se, u stvari, ispostavlja da on radi protiv njih i njihovog opstanka.

Hajde za početak da se dotaknemo onih najbenignijih stvari. Poput, na primer, njegove nedavne tvrdnje da je "pitanje kanalizacije važnije od Srebrenice i Kosova".

Da, dobro ste pročitali, a ako niste odmah poverovali u to što vidite, ponovićemo - "Pitanje kanalizacije važnije je od Srebrenice i Kosova". Gostujući u jednom TV formatu, na kanalu čiji je vlasnik Dragan Šolak, Savo Manojlović je, naime, poručio da neće da troši vreme na pitanja i odgovore o Kosovu i Metohiji i Srebrenici.

- Sledeće na šta treba da trošimo vreme jesu opet pitanja na koja sam već sto puta odgovarao, pitanje o Srebrenici, Kosovu... - rekao je Manojlović i ostavio bez teksta čak i Šolakovog voditelja, što po ovim temama svakako nije lako. 

Dobro, reći ćete, izjave ko izjave, političari iz interesa često izjavljuju sve i svašta. Pa neka i bude tako, mada poređenje stradalnog Kosova i Metohije i srpskog naroda, slobodno možemo reći junačkog, koji tamo izdržava Kurtijev zulum, sa kanalizacijom nikako ne može biti primereno, posebno ako odatle potičete. Ali da se pozabavimo malo ozbiljnijim stvarima, pogledajmo kakav stav prema lažnoj državi Kosovo imaju oni koji finansiraju Manojlovića i njegov pokret, kao i pojedine organizacije sa kojima je prikriveno, preko svojih najbližih saradnika, povezan.

Na primer, Rokfelerova fondacija, za koju je i sam priznao da mu je uplaćivala novac, otvoreno, nedvosmisleno i direktno podržava na sve moguće načine, pa i finansijske, projekat lažne države Kosovo. Ni to nije tajna, međutim, enigma je kako Savo Manojlović, kada ode na KiM, može da pogleda u oči svojim sunarodnicima Srbima, znajući od koga uzima pare i šta taj neko ko ga plaća radi protiv njih. Istinu je, uostalom, još davno napisao Njegoš i ta istina, očigledno, kako vreme prolazi, sve više postaje aktuelna: "Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka".

I da sada ne dužimo, pomenimo još i Manojlovićeve bliske veze sa čitavim nizom NVO koje su finansirane od najraznoraznijih fondova, fondacija, pa i samih zapadnih država. Među njima se izdvajaju Građanske inicijative, organizacija sa kojom je Manojlović blisko sarađivao na više projekata. Ta organizacija otvoreni je promoter i zagovornik nezavisnog Kosova, a potpisnik je, zajedno sa još nekoliko tzv. organizacija civilnog društva, inicijative da Srbija podrži sramnu rezoluciju o Srebrenici, čije se usvajanje sprema u Generalnoj skupštini UN.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Vučić zagrmeo: Da ih pustim da prođe bez odgovora, neću ni za živu glavu! 🎥 @Video Plus #alo #alonovine #alodnevnenovine #aleksandarvucic #srbija #fypシ゚viral #foryou #fypシ #viraltiktok ♬ original sound - Alo_portal


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading