Marinika Tepić
Foto: Alo/Printscreen

Kako Dragan Đilas i Marinika Tepić vide rad institucija u Srbiji, postalo je jasno danas po podne, kada je ona iznela njihov plan revizije biračkog spiska koji bi se sastojao ni manje ni više nego iz kontrole u koju školu idu deca građana koji glasaju?!

Tepić je predložila sledeće: “Fantomski birači se rešavaju tako što se vidi ko je sve dobio prebivalište od 1. januara 2018. Da se uporedi gde ti ljudi primaju plate, gde im deca idu u škole, gde se leče. Za one za koje se utvrdi da nešto nije u redu, policija uz prisustvo posmatrača ide da proveri da li tu zaista žive”.

Ovo je sve u dahu izgovorila Marinika Tepić, preskočivši da kaže šta bi to moglo da ne bude u redu sa tim u koju školu neko dete ide?!

Da li je moguće da punoletni ljudi, koji za sebe govore da su ozbiljni i pretenduju da vode ovu zemlju, misle da bilo ko ima pravo da zadire u najintimniju privatnost porodica, proverava i određuje u koju školu smeju da idu nečija deca? Da li neko zaista misli da je normalno da neko čeprka po podacima ko je kome izabrani lekar, u koji dom zdravlja ide koji građanin? Ko je taj ko će odrediti gde neko sme da se leči i u koju školu neko sme da upiše svoje dete – Dragan Đilas?

Ko to sme da proverava gde neko prima platu? Mora da se ovakva kontrola dešava kod Dragana Đilasa u preduzeću, pa je onda Marinika pomislila da tako nešto može da se radi i u ozbiljnoj državi.

Ono što je još skandaloznije jeste da su istu ovakvu kontrolu predstavnici koalicije Srbija protiov nasilja tražili i početkom godine od stranaca. Kada su se zaklinjali u Violu von Kramon, Tonina Piculu i Josipa Juratovića, kada su aplaudirali u Evropskom parlamentu kada je donošena Rezolucija protiv Srbije oni su očekivali da stranci sve ovo rade u našoj zemlji.

Ovakvo maltretiranje građana Srbije, kako Đilas i Tepić planiraju kontrolu biračkog spiska, ne bi palo na pamet ni najsurovijim neprijateljima Srbije. Zamiliste da vam jednog vikenda neko pozvoni na vrata i kaže da po nalogu Đilasa, Marinike i ostatka opozicije dolaze da provere u koju školu vam ide dete, gde se lečite i gde primate platu!? Kako biste reagovali da neko ovako postrojava vas i vašu decu?

Nema šta – opozicija više zaista ne zna gde bije.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (11)

Loading
Sara

10.05.2024 17:07

Radi li Marinka sta ili samo smislja lazi....

Sale

10.05.2024 17:08

Ova nista pametno ne radi nego izmislja afere...

Una

10.05.2024 17:10

Bilo bi dobro istraziti Marinku da vidimo cime se ona bavi.

Novak

10.05.2024 17:15

Fasisticki predlog Tepicke koji je sokirao gradjane Srbije. Treba joj navuci ludacku kosulju.

Janko

10.05.2024 17:16

Zena bez obraza, casti, morala i postenja. Obraz joj je djon od cipele.

Mila

10.05.2024 17:21

Šta hoće ta preletačevićka, ko će glasati za nju kad ni ona sama više ne zna u kojoj je stranci.

Jelena

10.05.2024 17:22

Marinika Tepic poznata je po svojim halucinacijama.