nataša kandić tviter
Foto: Alo/printsreen

Osim što otvoreno agituju za usvajanje skandaloznog dokumenta kojim bi se Srbi proglasili za genocidni naroda, u pismu se navodi i  da "Vučić izopačeno poziva na poštovanje međunarodnog prava"!?, podseća Informer. 

Inače, o ovoj rezoluciji trebalo bi da raspravljaju 193 države članice Ujedinjenih nacija. Za njeno usvajanje potrebna je dvotrećinska većina, a Vučić, kako se navodi u pismu, "intenzivno lobira kako bi osigurao glasove potrebne za njen bojkot".

Nataša Kandić, podsetimo, prljavu kampanju za usvajanje ove rezolucije započela je na i na društvenim mrežama.

nataša kandić tviter

printsreen

 

 

BONUS VIDEO

 

@alo_portal POLITIKA ZLA NAD SRBIMA NIJE KAŽNJAVANA, ČAK JE NAGRAĐIVANA Vučić u UN podsetio na 25 godina terora koji su tolerisani #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #foryou #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Rada

24.04.2024 13:20

Ovo je sotona stvorila, ovo zlo je najgori oblik crnila duše. Bože pomozi i skloni zlo daleko od ljudi. Bože čuvaj i sačuvaj SRBIJU.

Bane

24.04.2024 13:28

Ako je tako - čuli ste Vi za ono "persona non grata"...? Da li se ovo naše tužilaštvo bavi zaštitom naše države i zaštitom naših građana odnosno postoji li kaznena zakonska zakonska odredba za ovakve ljude?

Dragan

24.04.2024 13:29

Sto nehapse i ne osude propalirete koji su protiv drzave