svetlana dragijević
Foto: Alo

Iako je tema sednice izmena Zakona o lokalnim izborima, koju je opozicija sama tražila i za koje će na kraju sednice i glasati, poslanici opozicije svoje vreme za raspravu troše za političku tribinu. Opozicija je, između ostalog, odlučila da građanima sada ponudi odbranu osumnjičenog za jednog od najmonstruoznijih ubistava u Srbiji, u pitanju je slučaj male Danke Ilić iz Bora, koji je prošlog meseca potresao čitav region.

Ona je na krajnje neljudski način poredila slučaj ubistva male Danke sa nekakvim ekološkim protestima, povlačeći paralele između privedenih aktivista i privedenih osoba za ubistvo maloletnog deteta! Ta osumnjičena lica do današnjeg dana nisu otkrila gde se nalazi telo dvogodišnje devojčice, koju su monstruozno ubili!

Zatim je usledila odbrana osumnjićenih sledećim recima: “Ljudi, saberite se. Radi se o tuđim životima”, galamila je Nestorović iz poslaničke klupe, nijednom ne spomenuvši život dvogodišnje devojčice koji je ugašen na najgori mogući način. “Da li će se oglasiti tužilac iz Zaječara? Ja sam zahtevala da nam se da taj podatak. Načelnik policije i tužilac bi trebalo da podnesu ostavku. Ali ovo nije demokratska država, ovo je privid demokratske države!”

I tako je predstavnica opozicije kandidovala politiku opozicije za predstojeće izbore, a to je odbrana osumnjičenih za ubistvo male Danke i pre nego što je stigne obdukcioni nalaz, samo da napadnu svoju državu, čak i u ovakvom slučaju. Da li će neko zaista glasati za ovu politiku na predstojećim izborima?!

BONUS VIDEO

 

@alo_portal O'Brajan: Realnost je da je srpska ekonomija dobra i sve bolja! #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral #ekonomija ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading