Narodna skupština
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

"Imamo obavezu prema građanima i ne smemo da ih ostavimo na cedilu i zato smo odlučili da se borimo i zato ćemo se boriti do kraja", poručio je Grbović sa skupštinske govornice.

Više nego jasno je da su ove reči upućene doskorašnjem apsolutnom gazdi opozicije Draganu Đilasu i novopečenom zapanjaku Milošu Jovanoviću, koji je podsetimo inicirao izmene Zakona o lokalnim izborima te ih predstavio kao ultimatum sada već raspale koalicije Srbija protiv nasilja. On je u više javnih nastupa rekao da je rok za ove izmene 18. april, a kada je taj dan osvanuo i Ana Brnabić saopštila da prihvataju predlog opoizicije, po Đilasovoj naredbi Jovanović je morao da se povuče.

Ovo je na neki način i osveta Pavla Grbovića Draganu Đilasu za izbacivanje iz zajedničke poslaničke grupe iz koje je izleteo prošle nedelje kao grom iz vedra neba.

Podsećamo, Grbovića i njegovih dvoje poslanika Đilas je najurio iz svoje poslaničke grupe pod izgovorom da je to odavno planirano, a sada je jasno da diktator Šilas ne trpi ni najmanju kritiku jer čim su se začuli glasovi o mogućem izasku na izbore od strane Grbovića, izleteo je iz zajedničke poslaničke grupe brzinom svetlosti.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading