Tuča poslanika u Kuli
Foto: Printscreen/Printscreen/Vojvodina uzivo

Predsednik Skupštine opštine rekao je odborniku da će mu po Poslovniku oduzeti reč zbog neprimerenog ponašanja, na šta je odbornik odgovorio: "Oduzmi mi reč pa ću ti haos ovde napraviti", rekao je Bošnjak.

Potom je ustao sa svog mesta, zaleteo se i napao predsedavajućeg uz vređanje.

 

 

Na današnjem zasedanju Skupštine opštine, između ostalog, nalaze se i Predlog za razrešenje predsednika opštine Kula, Damjana Miljanića. Na osnovu člana 35 Poslovnika o radu Skupštine opštine Kula trinaest odbornika lokalnog parlamenta svojim potpisima je potvrdilo da su podnosioci navedenog predloga.

Pored ove tačke, neke od tačaka dnevnog reda su i: Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Kula za 2024. godinu, Predlog Odluke o donošenju izmena i dopuna Plana detaljne regulacije centra Kule, Predlog Odluka o usvajanju izveštaja o radu ustanova čiji je osnivač opština Kula za 2023. godinu, Predlog Odluke o razrešenju i imenovanju zamenika člana Izborne komisije opštine Kula u stalnom sastavu, Predlozi Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Nadzornog odbora Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ Kula i razrešenju i imenovanju člana Štaba za vanredne situacije opštine Kula i Odbornička pitanja.

(Informer)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading