MILOŠ TERZIĆ: NAVIKAO JE BORKO STEFANOVIĆ DA BRANI ĐILASOV KAPITAL
Foto: Privatna arhiva/SNS

Navikao je Borko Stefanović da brani Đilasov kapital, gde god mu se za to ukaže prilika. Ponizno je to radio 2008. godine dok je moljakao po stranim ambasadama da se odloži samoproglašenje nezavisnosti lažne države, kako bi svom gazdi Đilasu obezbedio još četiri godine pljačke, a Tadiću drugi mandat. Koliko ih je bilo briga za Kosovo i Metohiju najbolje se može videti upravo u američkim depešama koje svedoče o političkim nedelima Borka Stefanovića i drugih pripadnika bivšeg režima.

Inače, sve što je teroristička tvorevina ostvarila uz podršku svojih mentora sa Zapada, ostvarila je zbog jezivih ustupaka Borka Stefanovića iz 2011. godine. Njegovi ustupci Prištini na naplatu nam dolaze i danas, jer upravo je on taj koji je potpisao sporazum u kojem se prvi put pominje "granica", čime je razdvojio Srbe sa KiM od Srba iz centralne Srbije, trudeći se da utaba stazu kosovsko-metohijske nezavisnosti.

Njegova i Đilasova politika krahirala je te 2011. godine kada je Borko Stefanović pozivao Srbe sa KiM na barikade, a onda kukavički prvi sa istih pobegao. Na sve to štetočine iz bivšeg režima započele su lov na Srbe sa KiM koji su protestovali zbog uspostavljanja prelaza na Jarinju i Brnjaku. Hapsili su tada pripadnike sopstvenog naroda koji su se suprotstavili velikoalbanskom teroru, što im srpski narod nikada neće oprostiti i zaboraviti.

Uz to ponizno su se izvinjavali svima i svakom u regionu za nešto što Srbi nikada nisu uradili. Podnosili su sramne predloge rezolucija kojima su želeli da nam nametnu žig kolektivne krivice. Na svakom polju su nas zavili u crno i učinili nas najsiromašnijom zemljom u regionu. U njihovo vreme Srbiji niko ništa nije zamerao, jer je tada Srbija bila najslabija u svojoj istoriji. Uspeli su Borko Stefanović i ekipa da nas ostave bez industrije, bez vojske i izlaza na more.

U principu, dovoljno je da radimo sve suprotno od onoga što kaže Borko Stefanović i uspeh u borbi za odbranu srpskih nacionalnih vrednosti po pitanju KiM i Republike Srpske biće nam zagarantovan. Mi uz vođstvo i liderstvo Aleksandra Vučića nastavljamo beskompromisnu borbu za Srbiju od koje nikada nećemo odustati.

Rezultati koji se ogledaju kroz 28 odluka o povlačenju priznanja lažne države najbolji su dokaz za tako nešto. Upravo zbog tih rezultata i jasne razlike između nas i njih, građani pružaju apsolutnu podršku Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću. To je garancija da nam se na vlast nikada neće vratiti kmetovi poput Stefanovića koji se uz osmeh zagrljeni sa Kurtijevim pulenima Bobom Menendezom i Mihaelom Rotom svim Srbima smeju u lice.

Dakle, ne postoje izbori kad god se oni održali, a ni izborni uslovi, koji od kmetova i drugosrbijanskih podrepaša mogu napraviti pobednike. Jednostavno, srpski narod više nikada ne mogu da prevare.

Narodni poslanik sa liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”
Dejan Bulatović

Dejan Bulatović

Alo/Vladimir Markovic

 

 

ĐILASOVI IZASLANICI SVOM SILINOM BLATE SRBIJU


 
“U isčekivanju odluke Dragana Đilasa o tome da li će udostojiti svoje birače učešćem na beogradskim izborima koji će se održati 02. juna, ili će ipak preovladati njegova neodgovornost i nesposobnost, prvi među političkim licima koje Đilas plaća i izdržava, Borislav – Borko Stefanović, jutros se pojavio na Radio Televiziji Srbije. Borko, ili kako već, neopterećen sopstvenim političkim integritetom, do besvesti je ponavljao floskule koje mu je Đilas napisao i naterao ga da ih nauči na pamet. Ali, u jednom mu se mora odati priznanje. Za razliku od Marinike Tepić, koja je u panici pobegla od duela sa mnom, Borko, ili kako se već zove sada, smogao je snage da učestvuje u TV duelu. Šteta što nije iskoristio priliku da nešto istinito i smisleno kaže”, rekao je narodni poslanik sa liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”, Dejan Bulatović.
 
“I dok Đilas ćuti kao zaliven nakon što je dobio porciju istine u lice od njegovog analitičara u “Utisku”, Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu, ne propuštajući priliku da pokuša da opere Mariniku Tepić od njenog sramnog zahteva da se srpski narod proglasi genocidnim. Istina je da je Tepić rasadnik mržnje prema svemu srpskom, patriotskom i nacionalnom. Isto tako je istina da je u plenumu Narodne Skupštine izgovorila da genocid nije pitanje broja, da li je žrtava bilo 100 ili 100.000, nego je pitanje namere. Ovom izjavom jasno je pokazala da nema pojma o čemu govori, ali se od tada pa do danas Marinika Tepić istakla u rušenju Srbije a kako vidimo, Borko Stefanović nema ništa protiv da stane u odbranu te i takve političke spodobe o kojoj i sam, uostalom, sve najgore misli. Međutim, politička nedoslednost i dvoličnost jesu jedini Borkovi kvaliteti na osnovu kojih uspeva mesečno da zasluži Đilasovu milostinju“, rekao je Bulatović.
 
“O sramoti Marinike Tepić i Dragana Đilasa je uglavnom sve rečeno, ostaje samo da vidimo šta će još uraditi što će ih dodatno degradirati, jer njihovo dno mržnje prema Srbiji i Aleksandru Vučiću još uvek nije probijeno. Međutim, sramota čoveka koji je toliko daleko otišao u svom beskičmenjaštvu da je vlastito ime promenio ne bi li i dalje parazitirao na političkoj sceni zaista je nemerljiva. U pokušaju da ublaži zlo koje Marinika Tepić širi, ali i nasilje koje sprovodi Dragan Đilas, Borko Stefanović je sebe uvrstio u grupu političkih propalica koji su rado viđeni gosti svih neprijatelja Srba i Srbije u Evropi i svetu. Kandidovao se za listu najljigavijeg među ljigavima, koji važi za jednog od najbezvrednijih u opozicionoj koaliciji. Juče Borislav, danas Borko, a sutra videćemo i to sve ne bi li se dočepao novog mandata koji će mu omogućiti da ne radi ništa a da lagodno živi”, zaključio je Bulatović.
 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
SNS

Komentari (33)

Loading
Dana

18.04.2024 12:56

I onako je Borko, Đilasov potrčko, radi kako kaze gazda!

Dana

18.04.2024 12:58

Borko i ostala bagra opozicijska misle samo na sopstveni interes, niti ih je bilo briga niti se brinu za narod i drzavu.

Goran

18.04.2024 13:00

Borko je kukavica. Navukao da brani Đilasov kapital.

Marko

18.04.2024 13:02

Navikao je Borko Stefanović da brani Đilasov kapital, gde god mu se za to ukaže prilika. Bruka i sramota.

filip

18.04.2024 13:04

svi su oni djilasovci na ovaj ili onaj nacin.

Nenad

18.04.2024 13:05

Navikao je da laže Borko Stefanović sve za njihove interese.

Rada

18.04.2024 13:05

Bravo gospodine, istinu na videlo, mada mi to dobro znamo jer smo za vreme njihove vladavine ostali i bez posla i bez firme i bez hleba. Nije sjajno ni sada ali bar živimo pristojno i nismo ničije sluge. Daće bog i bolje, idemo napred u bolje sutra.

Mila

18.04.2024 13:14

Borko nauci napamet sta mu je naredjeno da kaze

Eklo

18.04.2024 13:17

Borko brani Đilasa, pa to je kada rob brani svog gospodara.

Miki

18.04.2024 13:37

Navikao je Borko da za Djilasa moljaka po stranim ambasadama

Kiki

18.04.2024 13:39

Navikao je Borko da izvršava Djilasova naređenja.

Stanko

18.04.2024 13:40

Borko i Djilas misle samo na svoj dzep

Mina

18.04.2024 13:41

Borko i ustupi Priština nam na naplatu sada dolaze.

Liki

18.04.2024 13:42

Borko je potpisao sporazum u kojem se stavlja granica sa KiM.

Miki

18.04.2024 13:43

Uvek su mislili isključivo na svoje interese.

Mara

18.04.2024 13:44

Borko radi kako mu naredi gazda Djilas!

Nena

18.04.2024 13:45

Borko je Djilasova podguzna muva koja radi onako kako joj se kaze!

Tea

18.04.2024 13:46

Borko je isti kao Djilas,njih dvojica prde u isti cabar!

Niki

18.04.2024 13:46

Za vredne bivšeg režima Stefanović i žuta ekipa su uspeli da nas ostave bez industrije, bez vojske, bez novca bez ičega.